18-årig iværksætter omsætter millioner

Selvom der kun står 18 år på det spritnye kørekort, så driver iværksætteren Rasmus Borup Nielsen tre virksomheder, der nu til sammen omsætter for mere end 2 millioner kroner om måneden og har 10 ansatte.

Det startede da iværksætteren Rasmus var blot 10 år gammel. Han elskede at lege købmand som barn, og derfor foreslog hans far at Rasmus tog på det lokale baggagerumsmarked, og prøvede at sælge hans legetøj. Det gjorde han så, og endda med stor succes for den 10-årige købmand. Rasmus solgte nemlig for 1100 kroner, og det gav blod på tanden. Rasmus begyndte derfor ofte at tage rundt til diverse kræmmermarkeder med fars bil fyldt med legetøj.

Mere ville have mere

Rasmus begyndte derefter at opkøbe billige restpartier af legetøj, og sælge videre til kræmmerne. Rasmus fandt også hurtigt ud af, at det handlede om at lære sin målgruppe at kende, og så ramme dem, hvor målgruppen var. ’Jeg fandt hurtigt ud af, at kræmmere som regel elsker øl. Derfor sørgede jeg altid for at have en kasse øl med, som jeg delte gratis ud til de andre kræmmere. Det gjorde at det var meget nemmere for mig at handle med dem’ siger Rasmus.

Det blev til Trademen ApS, som i dag køber og sælger større varepartier i Danmark, såvel som i udlandet. Der bliver stadig den dag handlet med kræmmere, men et firma som Dansk Supermarked, er også blevet en del af kundekredsen.
Fra en til to succesfulde virksomheder

Rasmus fik gjort Trademen ApS til en succes, men savnede lidt at have et firma, som handlede med private mennesker. Rasmus udtaler: ’Jeg har altid synes, at det har været spændende at handle med private, da man så også skal lære en masse om kundeservice, ordrehåndtering osv. så det ville jeg gerne tilbage til’.

Derfor besluttede Rasmus Borup Nielsen sammen med hans partner, Casper Blom, at de ville åbne en dealside, som de valgte at kalde for www.dealfighter.dk.

Det er nu knap 1 år siden, og ifølge Rasmus går det over alt forventning. ’Da vi kastede os ud i direkte konkurrence med nogle af de kæmpe etablerede mediehuse, så vidste vi at der ville komme til stregen. Vi har dog knoklet virkelig meget det sidste år, og det er fedt at se, at det bærer frugt med sig’ siger Rasmus.

Fremtiden for den 18-årige direktør

I Viborg bliver der set meget lyst på fremtiden for Rasmus. Der bliver spået om at ramme en 2-cifret million omsætning om måneden i løbet af 2013. ’Vores målsætning er at blive de førende i Danmark, og herefter vil vi straks søge mod udlandet. Alt kan lade sig gøre, det handler bare om at knokle hårdt nok’ slutter Rasmus af med.
http://www.rasmusborupnielsen.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *