19 årig iværksætter Casper Blom driver million Golf webshop fra Australien

Det har været et godt år for den 19-årige iværksætter Casper Blom, som siden juni har drevet sit hjertebarn, webshoppen www.billigegolfbolde.dk på fuld tid. Faktisk har 2011 været så godt et år, at der nærmest ikke har været tid til ferie og fridage. Det bliver der dog kompenseret for nu, hvor golfsæsonen lakker mod enden og behovet for at være i daglig kontakt med leverandører og samarbejdspartnere holder en kort pause. I december drager iværksætteren Casper Blom til Australien for at få fred, ro og masser af inspiration til den kommende sæson, og det kan faktisk godt lade sig gøre at drive en succesfuld webshop, helt uden at være fysisk tilstede.

Sådan driver man en webshop fra den anden side af jorden
Selvom ordreantallet har sit naturlige fald hen over vinterhalvåret, er der stadig masser af kunder i Caspers interaktive butik, som har forsynet tusindvis af danskere med billige brugte golfbolde siden 2010. Derfor har iværksætteren Casper midlertidigt overgivet ansvaret for at pakke og afsende ordrer til sin mor Nanna, som holder hjulene i gang når Casper rejser væk på inspirationsrejse til Australien. Uden hjælpen fra familien ville Casper være nødt til at ansætte en medarbejder til at varetage forretningen, og skønt økonomien er til det, udtaler Casper at han helst vil undlade at hæve omkostningsniveauet, da det vil føre til højere priser for de ellers ovenud tilfredse kunder.

Udnyt konjunkturerne og hold ferie når kunderne køber mindst
For Casper kunne intet være mere naturligt end at holde årets ’sommerferie’ om vinteren. Når man driver en seriøs forretning handler det om at udnytte konjunkturerne til sin egen fordel, og det er ingen hemmelighed at salget af golfbolde er nærmest ikkeeksisterende i vinterhalvåret. Omvendt undrer Casper sig over de mange fortrinsvist unge iværksættere, der uden større skrubler lukker deres firma ned i flere af sommerens ellers travle måneder, for at slappe af og nyde livet. Det er simpelthen ikke en seriøs tilgang til det at drive forretning, udtaler iværksætteren Casper og bemærker at det nok er utopi at tro, at opholdet i Australien bliver helt fri for forretning og arbejde.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *