20 iværksættere på arbejdslejr i Spanien med Workaway holiday

For et par uger siden tog 20 danske iværksættere til Spanien for at koncentrere sig om at arbejde og netværke. Destinationen var et øde hus i bjergene halvanden time fra Barcelona, hvor deltagerne fik de optimale betingelser til at fordybe sig i deres projekter og lære af hinanden. Projektet fik navnet WorkAway.

“Min tanke var at lave et koncentreret event, hvor der ikke var nogen forstyrrelser. Derfor valgte jeg et luksushus, som lå helt øde, men som havde alle de faciliteter, vi skulle bruge. Derudover var der også sørget for alt praktisk, så deltagerne kunne fordybe sig. Vi havde to fantastiske hjælpere med, som lavede mad og sørgede for det praktiske” fortæller arrangøren af workaway holiday i Barcelona Nikolaj Astrup Madsen.

Målet med workaway turen var, at de 20 iværksættere kunne få arbejdet igennem uden de forstyrrelser, som man har til daglig, og ikke mindst få netværket og få sparring på ens projekter. Det mener Nikolaj Astrup Madsen lykkedes: “I huset havde vi et stort arbejdsrum, hvor der var ro til at arbejde igennem. Derudover var flere loungeområder, hvor folk kunne arbejde under mere afslappede forhold. Turen var et bevis på, at sætter man passionerede mennesker sammen i fantastiske omgivelser, så skal der nok komme noget godt ud af det. Man behøver ikke have et fastlagt program fra morgen til aften. Faktisk havde vi kun to fastlagte sessions i løbet af ugen, hvor man kunne få feedback på ens projekter”.

Laver endnu en workaway  tur i 2013

Nikolaj Astrup Madsen solgte alle pladserne på bare 48 timer via sin blog, og det har givet blod på tanden. “Feedbacken jeg har fået, efter vi er kommet hjem har været super god, og jeg har fået en masse ideer til, hvordan man kan lave det endnu bedre næste år. Derfor kommer der helt klart en WorkAway2013” fortæller iværksætteren.

Faktisk har Nikolaj Astrup Madsen valgt at starte et helt nyt projekt fokuseret på at arrangere ture for virksomheder. Projektet kalder han Workaholiday.dk. “Min plan er at lave nogle helt unikke ture for virksomheder og professionelle baseret på tanken om, at fantastiske mennesker i fantastiske rammer giver fantastiske resultater. Jeg er pt. bosat i Beijing, og vil blandt andet gerne arrangere inspirationsture for virksomheder som vil undersøge mulighederne i Kina.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *