23-årig kåret til Årets Iværksætter i Randers

Årets iværksætter i Randers 2013 er den 23-årige Adm. Direktør i modevirksomheden, Hardcasa.dk

Ved Iværksætterfestivalen Bizz Up blev iværksætter Mathias Lundø Nielsen kåret til Årets Iværksætter i Randers 2013. På blot fire år har han skabt den succesfulde webshop Hardcasa.dk, der sælger modetøj til unge fyre – eller som Mathias selv udtrykker det: ” Hardcasa sælger fedt, råt tøj med attitude til drengerøve”.

Hemmeligheden bag succesen
Trods det, at iværksætter virksomheden blev etableret under finanskrisen, har Mathias med det skarpe koncept og forretningsudvikling formået på ganske kort tid at skabe en succesfuld forretning med en tocifret millionomsætning. Et af de grundlæggende elementer i Hardcasa’s succes er, at man outsourcede lager og ekspedition fra starten. Dette har vist sig som en succesfuld strategi – som de større konkurrenter nu følger.

Fundet sin niche
Hardcasa er en nichebaseret virksomhed, som differentierer sig ved at sælge brands, der ikke – eller kun i mindre grad – er almindelig kendte. ”En stor del af min tid går med at finde nye up-and-coming brands, som vi kan sælge på shoppen. Vores kunder er meget modebevidste og forventer, at de hos os ser nogle af de nyeste trends” udtaler iværksætter Mathias.

Kunderne er 1. prioritet
Hos Hardcasa er kunderne altid i fokus, og kvaliteten af kundeservice er høj. En god helhedsoplevelse på webshoppen har bevirket, at Hardcasa har mange loyale kunder – og ikke mindst, at nye løbende kommer til. Det høje serviceniveau bevidner brugeranmeldserne på den åbne anmeldelsesplatform Trustpilot også om, hvor de har givet 9.4 ud af 10 point. Markedsføringen sker udelukkende ”on-line” – via anvendelse af bl.a. Google-Adwords, Affiliates og de Sociale Medier, herunder Facebook.

Yngste MBA-studerende i Skandinavien
Ved siden af den krævende position som Adm. Direktør og grundlægger af Hardcasa ApS er Mathias MBA-studerende ved det anerkendte og prestigefyldte Henley University i London. Et studie, som den 23-årige iværksætter er den hidtil yngste i Skandinavien til at blive optaget på.

Deler gerne sine erfaringer
Trods sine mange bolde i luften deler Mathias gerne sine erfaringer med interesserede og spirende iværksættere. Som han selv udtrykker det: ”Jeg er meget glad for den anerkendelse af mit arbejde, som iværksætterprisen er et udtryk for. Jeg håber, at jeg kan være med til at inspirere andre iværksættere – give dem mod på at starte selv – og jeg deler gerne ud af mine erfaringer som iværksætter”.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *