At starte sin egen business

egen business

Der er mange ting der skal spille, når man vil starte sin egen business. Man skal have udtænkt en lokation, et budget og ikke mindst en ide og plan. Nogle af de ting kan gå hen og blive problematiske til tider, og det kræver at man kan være fleksibel med sin plan og være forberedt på eventuelle uventede omkostninger.

Det kræver en ide

Man skal først og fremmest få fat i noget finansiering. Man har lyst til at gå i banken og tage et lån, men det kræver en ide, og en plan. Det kan virke håbløst at komme op med en ide nu om dage. Det skal gerne være unikt og brugbart for at man kan få det finansieret. Man danner hold med nogle af sine kreative venner, og kommer endeligt op med en banebrydende ide!

Man får lagt et budget og en plan, og finansieringen er ingen sag så. Så finder man ud af hvor meget marketing koster, og det rykker i planen og budgettet. Det næste er lokation.

Det handler om førstehåndsindtryk

Når det kommer til ens lokation, skal den gerne se indbydende ud. Der skal være styr på det hele, for det er det første som eventuelle kunder kommer til at se når de træder ind. En lokation/forretning der er styr på, kan give indtryk af det samme om ens business.

Hvis budgettet allerede er ved at være brugt, og man blev nødt til at ”nøjes” lidt med lokationen, så kan en kærlig hånd gøre meget. En god omgang maling, kan give både en hurtig forvandling, men måske også være nok for hele forvandlingen.

Men når budgettet er knapt, så er der måske ikke mange penge tilbage til maling, så man er nødt til at tage til takke med billig maling. Men billig maling behøves ikke at være dårlig maling!

Billig maling kan stadig være kvalitetsmaling, hvis man køber det det rigtige sted. Så er det ikke flere undskyldninger tilbage for ikke at starte sin egen business.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *