Bøger, podcasts og videoer om NLP

De fleste danskere forbinder NLP med lange kurser og en underviser. Selvom dette også ofte vil være den mest ligetil løsning er det ikke nødvendigvis den, du bliver fanget i. Du kan også åbne døren til et bedre liv ved hjælp af NLP ad andre veje end blot kurser.

Et eksempel herpå er NLP videoer på YouTube og Vimeo. Her er tale om decideret undervisning per video og det er naturligvis både gratis og tilgængeligt på netop dine vilkår.

En anden mulighed er podcasts om NLP. Især amerikanske coaches og NLP-eksperter har til vane at lave podcasts hvor de deler ud af deres imponerende viden om et emne.

En helt tredje mulighed er almindelige blogs. De, der laver podcasts og video, har typisk også almindelig tekst til rådighed på en blog, hvilket deres fans og kursusdeltagere kan gå ind og læse efterfølgende.

Der er skrevet en række fænomenale bøger om NLP på engelsk. Dem kan du finde bl.a. på Amazon.com og Amazon.co.uk. Bare søg efter NLP – det hedder det samme på dansk og på engelsk. Der er desværre ingen anbefalelsesværdige danske forfattere til NLP endnu.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *