Brug byen som et anderledes sted

motoriseret

For en uge siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen sammen med en ven.

Der var mange der kørte forbi mig på de her nye løbehjul med elmotor og vejene var fyldte med elektriske cykler og fulde mennesker. Først blev jeg lidt forskrækket og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Voi, Lime eller Circ. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en kampagnekode. Så jeg tog mobilen og søgte på rabatkode til Wind, som var den software jeg havde fået ind på min telefon.

Kort tid efter kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da rabatkoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder du kunne tage i brug. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Når Next Generation er ready to rock

Det egentlig en smukt ting at kunne have sine børn med til at opleve de nye typer af elektroniske køretøjer! Det er superdejligt at prøve mange af de her ting sammen. Dog bliver jeg nød til at insistere at barnet er godt beskyttet og kan holde varmen i sin Mini A Ture flyverdragt og godt pakket ind med bomuldstørklæder. Om mit barn så skal afprøve et segboard eller et el-løbehjul er nok noget der mest kommer an på hvad der lige er muligt. Men det er da utroligt man ikke kan leje segboards på samme vis som med elektriske løbehjul. Jeg har dog her fundet en analyse og test af segboards, der burde være tilstrækkelig til at fryse rundt i gården eller baghaven! Hvis alt det nye halløj er lidt for meget for dig, så kan du gå rent retro og lave en sæbekassevogn. Det kan du nemt bygge og samlem med bunden fra en gammeldags barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle brædder, søm og skruer, nå ja og naturligvis noget at styre sæbekassevognen med. Hvis det kan være til inspiration, så var det sådan at da vi byggede egen sæbekassevogn sammene med vores børn benyttede vi for det ikke skal være løgn en gammel pull up bar, som akkurat kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassevognen.

Så hvad skal det være – segboard, elektrisk løbehjul eller sæbekassevognen!

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *