Da jeg underskrev en erhvervslejekontrakt

Dårlig beliggenhed

advokatFor et par år tilbage, valgte jeg at springe ud i livet som restauratør eller nok nærmere en slags restauratør. Jeg havde i op til flere år længe godt kunne tænke mig at åbne min helt egen café, hvor der skulle være stor fokus på te. Min café var et hit, hvilket i særdeleshed varmede om mit hjerte, da dette betød at der var andre end blot mig selv, der brød sig om min café. Dette viste ligeså, at det jeg gjorde var ordentligt og derfor værd at arbejde videre på, hvilken kun gav mig mere mod på det hele. Dog var der et minus ved hele min situation, der var, at området som min café befandt sig i, var et knapt så rart sted at være om natten. En dag, da jeg var den første der var mødt på arbejde om formiddagen, så dukkede jeg op til en smadret rude, hvilket bestemt ikke var en nogen videre positiv overraskelse. Heldigvis var det kun ruden, der var tilskadekommen efter den første episode med en smadret rude. Anden gang det skete, var hele butikken fuldstændigt endevendt, hvilket førte til, at jeg måtte lukke det hele ned i en hel uge, hvilket var ensbetydende med, at jeg mistede en del penge, da jeg ligeså skulle bruge penge på at få ordnet skaderne, skønt min forsikring dækkede det værste. Læs mere her!

 

Styr på det hele med erhvervslejekontrakt

Alt dette postyr gjorde, at jeg til sidst fik nok af min cafés beliggenhed, da disse så to ovenstående hændelser som jeg nævnte, ikke var de eneste, der havde fundet sted. Jeg gik derfor på jagt efter et andet lokale. Der gik ikke lang tid før, at jeg fandt det perfekte lokale, der var en tand størrelse en det andet jeg havde. Umiddelbart gjorde det intet, da et større lokale var ensbetydende med, at der var plads til flere kunder. Jeg tog derfor kontakt til udlejeren og vi fik hurtigt styr på det hele. Vi aftalte at mødes en dag, så jeg kunne skrive under på en erhvervslejekontrakt. Da dette var gjort, åndede jeg straks lettet op.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *