Danmarks største investor-event udvider til Aarhus

Danmarks største investor-begivenhed, Dansk Aktiemesse, udvider i år til Aarhus. Aarhus-messen må melde om samtlige stande udsolgt, allerede inden deltagertilmeldingerne er gået i gang, hvilket aldrig er sket i København.

Der er positive nyheder for investeringslystne jyder. De sidste 13 år har Dansk Aktiemesse været lig med København. Men ikke mere. For i år lancerer Dansk Aktionærforening en aarhusiansk søster-messe, hvor både medlemmer og andre er velkomne.

“Halvdelen af vores medlemmer befinder sig vest for Storebælt, og vi har i de seneste år fået mange henvendelser fra medlemmer og virksomheder, der har efterspurgt en aktiemesse i Aarhus,” siger Charlotte Lindholm, direktør for Dansk Aktionærforening.

Derfor lancerer foreningen nu Dansk Aktiemesse Aarhus i helt nyopførte hotel Scandic Aarhus City tirsdag den 12. juni

Messen i Aarhus har vist sig at være en endnu bedre ide, end først antaget. Samtlige 18 stande er allerede udsolgt, og flere udstillere er på venteliste – dét på trods af, at tilmeldingerne for besøgende til messen først er sat i gang i dag. Så hurtigt har de københavnske udstillere aldrig været i messens 14-årige livstid.

“Nu da vi ser, at Aarhus-messen er blevet udsolgt så hurtigt – så irriterer det mig selvfølgelig, at vi har været så tilbageholdende med at få skudt messen i gang. Men det må vel betegnes som et luksusproblem,” siger Charlotte Lindholm, der glæder sig til at kunne tilbyde en dag med udstillere, foredrag, debatter og investor-vitaminer til de jyske private investorer.

Dansk Aktiemesse og Scandic på gensidig jomfrutur
Dansk Aktiemesse Aarhus bliver det nyopførte Scandic Aarhus Citys allerførste større konference. Hotellet står først helt færdig kun 11 dage inden messen, og dermed bliver den 12. juni en “første gang” for både messen og hotellet.

Dansk Aktionærforening kan i det udsolgte messeområde i år blandt andet byde velkommen til C20-selskaberne Vestas, Danske Bank, Sydbank og Nordea. Blandt de andre udstillere kan man møde det turbulente biotekselskab Genmab og lavpris-investeringsforeningen Sparindex, og så kan aarhusianerne se frem til at få lidt hjælp til de kringlede skatteregler, da Skat stiller med et hold af eksperter, som er klar til at svare på spørgsmål fra de private investorer.

Ud over det åbne messeområde består Dansk Aktiemesse Aarhus også af et spændende foredragsprogram fordelt over tre sale med VIP-gæstetalere, topchefer og analytikere, der alle deler ud af masser af ny viden, deres bud på de bedste investeringer, fremtiden og meget andet.

Dansk Aktionærforening arbejder i de kommende måneder på at få det endelige program på plads, og udviklingen kan løbende følges på aktiemesse.dk. Her kan til sin tid også ses informationer og tilmelding til årets aktiemesse i København, der løber af stablen 9. oktober 2012.

Hurtig tilmelding anbefales. Sidste års messe i København var et kæmpe tilløbsstykke med flere end 2.000 tilmeldte. I Aarhus er der i år plads til 1.200 besøgende, og Dansk Aktionærforening forventer fuldt hus.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *