Dansk TV-værtinde springer ud som IT Iværksætter

TV-værtinde og IT Iværksætter Ibi Støving står i spidsen for nyt e-handels-projekt, som netop er søsat. Projektet, der omhandler salg af modetøj, er lanceret i samarbejde med Skandinaviens største online modebutik, miinto.dk.

IT Iværksætter Ibi Støving kender de fleste danskere fra forskellige TV-værtsroller. Som noget nyt har Ibi kastet sig over IT-iværksætteri, idet hun i samarbejde med Skandinaviens største online modebutik, miinto.dk, har startet sitet ImiintoYou.

ImiintoYou består af en række interviews med 24 kendte danskere, som hver især afslører deres inderste hemmeligheder og sjoveste eller mest anderledes oplevelser med mode. Hver måned i hele 2012, vises en kendt herre og en kendte dame på sitet.

Udover nogle sjove og eksplicitte interviews, får læserne en enestående mulighed for at få et kig ind i de kendtes klædeskab. De medvirkende kendte har alle udvalgt et mix af produkter fra miinto.dk, som passer bedst til deres klædeskab. Disse produkter er naturligvis til salg på sitet.

Det salgsbaserede koncept som ikke er set før i Danmark, er Ibi Støvings første erhvervsprojekt, der baserer sig på e-handel. Det er også første gang TV-værtindenden sidder i chefstolen. På trods af begynderudfordringer er Støving tilfreds for resultatet:

”Det har været en hård proces, fordi jeg selv har haft ansvaret for at alt skulle klappe. Lige fra artwork over redaktionelt indhold til teknisk udvikling har jeg været med, og det gør også at man bliver så meget mere glad for resultatet”.

Forventningerne til den nye forretning er store. Dog ligger det ikke i kortene at IT Iværksætter Ibi Støving dedikerer sig fuld tid til virksomheden lige med det samme:

”Vi forventer at kombinationen af et fedt koncept og nogle super lækre modeprodukter vil give et fornuftigt salg. Det betyder dog ikke, jeg skal være e-købmand på fuld tid. Jeg har et fantastisk job, som jeg ikke kunne drømme om at forlade”.

ImiintoYou et gået i luften med bordtennisstjernen, Michael Maze på herresiden og sangerinden Saseline Sørensen på kvindesiden.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *