Danske iværksættere udfordrer e-bogmarkedet med ebogreolen

Danske iværksættere udfordre markedet for e-bøger og sælger bestseller e-bøger til halv pris. “Vi vil vise læserne alle fordelene ved at købe i stedet for at leje”.

iværksættere hjemmesiden eBogreolen.dk åbnede d. 1 December 2011 og har haft stor succes siden lanceringen, hvor de fejrede åbningsfesten med 10% rabat i hele December. eBogreolen.dk tilbyder nu et stort udvalg af e-bøger og lydbøger i alle genre, som er nemme at hente ned på sin iPad o.l. Mange e-bogshandlere har haft store problemer siden de danske biblioteker i samarbejde lancerede ereolen.dk, men eBogreolen.dk giver ikke op så let.

“At bibliotekerne lancerer en side der udlåner e-bøger, er ikke meget anderledes end i branchen for fysiske bøger. Vi håber at vores kunder fortsat vil se på alle fordelene ved at eje e-bøgerne, frem for at leje dem”, siger iværksætter Rasmus Villars Jørgensen fra eBogreolen.dk.

eBogreolen.dk tilbyder nu massiv rabat på udvalgte e-bøger fra forlaget Lindhardt og Ringhof og tilbyder nu deres kunder op til 50% rabat på udvalgte bestsellers.

Bl.a kan man erhverve den anmelderroste debutroman “Før stormen”, af Michal Katz for halv pris, dvs. kun 49,95 kr.-

Køb i stedet for lån
Når man lejer e-bøger kan de i visse kommuner kun lånes i 15 dage fra den dag man har downloadet e-bogen. Man har så mulighed for én gang at genlåne e-bogen, hvorefter man må vente 90 dage. E-bøgerne kan derfor med fordel købes online hos e-boghandlerne, hvor prisen på e-bøger desuden er begyndt at blive yderst fornuftig. “Vi vil på eBogreolen.dk konstant udfordre bibliotekerne og markedet generelt og det kommer jo kun kunderne til gode”, siger iværksætter Rasmus Villars Jørgensen.

ebogreolen.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *