Danskejet webshop kåret til årets bedste i Sverige

Det danske iværksætterpar Lotte og Peter Kirkebye som til daglig bor i Malmø og driver webshoppen www.LuckyLittleMe.se har netop vundet prisen: ”Årets bedste børnetøjsbutik på nettet 2011 i Sverige”.

Vi er utrolig stolte over at vinde titlen som er foregået via en brugerafstemning på Sverige´s største site for børn www.Barnshopping.se
Det startede med over 40 tilmeldte butikker hvor brugerne kunne afgive én stemme dagligt og efter en måned var der 10 butikker tilbage som skulle dyste i en finale. Derefter blev der yderligere stemt dagligt i to måneder og den 15. august vandt Lucky Little Me titlen.
Vi har vundet premier for mere end 40.000kr, deriblandt en messestand på Stockholms største børnemesse.
Det bedste ved titlen er at det er alle vores trofaste svenske og danske kunder som har afgivet adskillige tusinde stemmer til os og ikke bare en tilfældig jury!

Lucky Little Me fokuserer på dansk designet børnetøj og startede tilbage i 2006 på et 12m2 gæsteværelse hjemme hos os. 3 måneder senere åbnede vi vores første fysiske butik i Malmø´s eksklusive område Västra Hamnen. I oktober 2009 flyttede vi hele Lucky Little Me til større lokaler i det centrale Malmø. I marts 2011 fik vi endnu engang vokseværk og valgte 100% at fokuserer på e-handel. Vi flyttede vores webbutik og centrallager til Svedala (15 min fra Malmø) og et nyt kapitel i Lucky Little Me´s historie er startet – Nu med fokus på endnu bedre logistik, struktur og kundeservice.
På 5 år er vi vokset fra 12m2 og 300.000kr i omsætning til 500m2 og +10mio i omsætning.

http://www.luckylittleme.se

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *