De 5 gode grunde til at man bare skal benytte sig af opbevaring af gamle møbler

Der er ingen tvivl om at opbevaring er en stigende tendens i Danmark. Flere og flere virksomheder og ikke mindst firmaer, åbner nu muligheden for opbevaring. De fleste kender nok i forvejen Shurgaard, der er den største virksomhed i Danmark i forhold til opbevaring, men de er ved at miste deres ”monopol” tilstande, da flere og flere iværksættere vælger at tage kampen op med dem. Konkurrenceordføre på en af de største iværksætter messer i verden har udtalt følgende: ”Det er super godt at der kommer mere konkurrence til Shurgaard indenfor opbevarings branchen, dette betyder højst sandsynligt at priserne på opbevaring vil falde, og at kvaliteten vil stige, så  dette er kun til fordel for forbrugerne”. Altså kan man se frem til bedre vilkår som kunde i fremtiden, hvis man eventuelt skulle få  brug for at få opmagasineret sine genstande eller møbler for den sags skyld.

Nok om det, jeg har jo lovet, ifølge overskriften, at komme med 5 positive grunde til at man skal benytte sig af opbevaring af antikke møbler, og her kommer de:

  1. Antikke møbler er store og klodsede, og fylder generelt for meget
  2. Gamle møbler har det desuden med at samle støv og blive beskidte
  3. Hvis man er uheldig kan det være at ens gamle møbler er rådne
  4. Hvis man har et værdifuldt gammelt eller antikt møbel man ikke ønsker at sælge, så kan det gå i stykker hvis man for eksempel spilder over det, så hellere få det til opbevaring
  5. Hvis der kommer ildebrænd i ens hus, vil man miste en masse møbler, medmindre man selvfølgelig havde nogle af de møbler opmagasineret et sted

Herover fik du altså 5 gode grunde til at benytte sig af opbevaring. Man skal selvfølgelig kun benytte sig af disse fem gode grunde, hvis man har plads mangel for eksempel.

 

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *