Erhvervsråd tilbyder gratis vejledning til iværksættere

Etableringsvejledning – Klippekort
ViborgEgnens Erhvervsråd tilbyder gratis vejledning til iværksættere og problemafklaring i forbindelse med virksomhedsopstart for iværksættere og virksomheder, der etablerer sig i Viborg kommune. En række kompetente og erfarne konsulenter og rådgivere sidder klar til at hjælpe med råd og vejledning.

Formål med klippekortet:
Iværksætterklippekortet skal sikre, at alle der ønsker vejledning og problemafklaring ved etablering af egen virksomhed, får mulighed for at drøfte sin virksomhedsplan igennem med specialiserede rådgivere.
Kortet, der giver maks. 10 timers gratis vejledning, administreres og udstedes af ViborgEgnens Erhvervsråds konsulenter, således iværksættere efterfølgende kan henvende sig hos de specialiserede konsulenter og rådgivere, der er tilknyttet ordningen.

Kortet vil endvidere medvirke til, at de iværksættere, der har særlige projekter, kan henvises til de regionale/nationale specialiserede kompentencecentre.

Hent forretningsplanen her for udfyldelse af netop din virksomhedsplan.
Forretningsplanen skal bidrage til, at din virksomhed starter på et solidt og velovervejet grundlag. Endvidere får du mulighed for at overveje og drøfte, hvilke muligheder og problemer, der kan opstå inden du etablerer dig.

Forretningsplanen sendes elektronisk pr. mail til ver@ver.dk

eller kan evt. sendes til:
VIBORGegnens Erhvervsråd
Skottenborg 12 – 14
8800 Viborg
Tlf. 8725 5151/Fax 8725 5152

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *