Etablering af stærkt partnerskab med Væksthus Midtjylland

Initiativet har til formål at sikre en frugtbar arbejds- og vidensdeling mellem den lokale og regionale iværksætter indsats. Silkeborgs virksomheder skal opleve såvel den lokale som regionale iværksætterindsats som en kompetent og professionel sparringspartner. Samarbejdet formaliseres via samarbejdsaftale dels mellem Silkeborg Iværksætter Center og det Regionale Væksthus dels mellem Silkeborg Kommune og Silkeborg Iværksætter Center.

Hos Væksthus Midtjylland kan virksomheder på Danmarks regning få udarbejdet deres vækstplan og gjort udfordringer til muligheder.

Væksthus Midtjylland er operatør på en række af Vækstforum i Region Midtjyllands udviklingsprogrammer med tilskud til vækstpotentielle virksomheders køb af specialiseret rådgivning.

Gør iværksættere udfordringer til muligheder!

Vi henvender os til iværksættere og virksomheder, der fx vil opdyrke nye markeder, udvikle nye produkter, ansætte flere medarbejdere eller på anden vis skabe større indtjening. Sammen kortlægger vi dine vækstmuligheder, dine kunder, dit potentiale, så vi kan henvise dig til relevant privat rådgivning.

Væksthus Midtjylland samarbejder med

Væksthus Midtjylland indgår i tæt samarbejde med erhvervskontorerne i region Midtjylland, for at give dig den bedst mulige støtte til at udvikle din virksomhed.

Læs mere:

Kort om Væksthuset
Strategier og handlingsplaner
Medarbejdere
Partnere med skrivebord

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *