.eu på Danmarks Iværk & Vækst 2011-messe i september

EURid, det førende .eu-domæneregister, øger synligheden af .eu i Danmark ved deltagelse i iværksættermessen Iværk & Vækst 2011 i København fra 9-10. september.

I Danmark er der aktuelt registreret mere end 35.000 .eu-domænenavne for danske virksomheder, organisationer og enkeltpersoner.

I hele EU steg .eu-registreringer i 2010 med 6 % årligt, og det viser, at .eu egner sig perfekt til virksomheder med aktiviteter på tværs af landegrænser, og det giver virksomheder mulighed for at understrege, at de er parate til at gøre forretninger på andre EU-markeder.

EURid udstiller på stand 203, hvor medarbejderne er klar til at besvare spørgsmål om, hvordan man kommer i gang med .eu.

Event: Iværk & Vækst 2011, Forum, København
Dato: 9-10. september 2011
EURids udstillingsstand: 203.

Joke Braeken og Niklas Jørgensen, to af EURids liaison managers for Nordeuropa, deltager i konferencen og stiller sig til rådighed til interview. Få flere oplysninger ved at kontakte press@eurid.eu.

.eu-domænet er blandt de ti største topdomæner i verden og knytter 500 millioner mennesker i 27 EU-lande til én internetidentitet. Siden lanceringen i 2005 er der blevet registreret mere end tre millioner .eu-domæner. Mange virksomheder bruger en .eu-hjemmeside som en praktisk løsning for at formidle en klar europæisk identitet, herunder Bridgestone, Century 21, Hyundai, MAN-koncernen, Microsoft Corporation og UniCredit-koncernen.

EURid er en nonprofitorganisation, som er blevet udpeget af Europa-Kommissionen til at administrere topdomænet .eu. EURid arbejder med over 850 akkrediterede registratorer og yder support på EU’s 23 officielle sprog. Udover hovedkvarteret i Bruxelles (Belgien) har EURid også regionale kontorer i Pisa (Italien), Prag (Tjekkiet) og Stockholm (Sverige). Se http://www.eurid.eu for yderligere oplysninger.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *