God søvn – også på afbetaling hos SengeSpecialisten

Nu bliver det endnu nemmere at få den søvn, man drømmer om. Iværksætterne, Jørgen Staal og Brian Lund Nielsen, der står bag SengeSpecialisten, giver i øjeblikket endnu flere råd til at erhverve sig sin drømme-seng. De giver nemlig kunderne en unik mulighed for at låne sig til den nye sengepartner. SengeSpecialisten tilbyder lige nu 36 måneders rente – og gebyrfri betaling på flere udvalgte senge.

Køb din seng nu – og betal den over 3 år. Det tilbud rammer lige nu danske forbrugere. Afsenderen er den populære kæde, SengeSpecialisten. Og det er en stor succes, fortæller direktøren og Iværksætteren Jørgen Staal:
”Vores kunder har taget rigtig godt imod konceptet. Vi har haft et mersalg på 30 – 40 % i forhold til de senere års 4. kvartal.”

Hver 3. dansker har problemer med at falde i søvn og forblive uforstyrret i drømmeland natten igennem. For de fleste kan den rette madras være løsningen. Men nogen gange kan vi af forskellige årsager ikke indfri vores ønsker og drømme. Hvis det er økonomien, der spænder ben for din drøm, så kan du måske alligevel indfri ønsket med SengeSpecialisten.
”Mange kunder kommer med et budget til en ny seng, som lægger i underkanten af hvad en god seng koster i dag. Med denne nye lånemulighed er det nemmere at finde midlerne til den lidt mere bekostelige seng, da man deler omkostningen ud over længere tid,” forklarer Iværksætter Jørgen Staal.

Nemt – og ikke spor farligt
Ansøg i butikken, eller online om et gebyr – og afdragsfrit lån på 36 måneder. Det koster ikke en krone i gebyr eller håndtering. Du vil umiddelbart efter ansøgningen modtage en mail fra Dan-Aktiv A/S, og er dit lån godkendt, kan du herefter kontakte den SengeSpecialist butik, hvor du ønsker at handle – du kan altså straks gå i gang med at vælge imellem et stort udvalg af SengeSpecialistens mange, lækre modeller. Lånet foregår under stor gennemsigtighed, det er nemt – og vigtigst af alt, så er det ikke dyrere end at betale på én gang. Du kan aldrig komme til at skylde mere, end din nye seng reelt er værd. Det er forskellen på SengeSpecialistens nye tiltag, og andre hurtige forbrugslån, der ofte viser sig at have tårnhøje renter og urimelige afdragsordninger

SengeSpecialistens nye tiltag har vokset på idéplan et stykke tid – og er skabt af de ydre omstændigheder, som hele detailhandlen kæmper indædt imod, nemlig finanskrisen.
Sengeudbyderne har ellers oplevet konstant fremgang siden sin spæde begyndelse i 1999, hvilket blandt andet har medført flere butiksudvidelser. Væksten er dog stagneret en smule hen over finanskriseårene 2009 og 2010, men her i 2011 har der igen været gang i udvidelsen med butikker i Randers og Silkeborg, og der er flere på vej lige om hjørnet. Godt hjulpet på vej af bl.a. dette nye tiltag.
”Vi håber mange tager imod muligheden for at få indfriet deres hedeste senge-drømme, helt uden at betale ekstra., ” slutter Iværksætteren Jørgen Staal.

Hvis man ønsker mere information om SengeSpecialisten eller de nye lånemuligheder, kontakt venligst din nærmeste SengeSpecialisten butik på 43331222 eller se mere på sengespecialisten.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *