Gode råd til at rocke din identitet på internettet og i særdeleshed på de sociale medier som Facebook twitter og google+.

Gode råd til at rocke din identitet på internettet
OPTIMÉR OG POLÉR DIN IDENTITET PÅ INTERNETTET

Vi skal allesammen tage det i betragtning, at der er en side af os selv, der måske ikke er realistisk, men retvisende, og som der repræsenterer os på internettet – og i særdeleshed på de sociale medier som Facebook twitter og google+. Det er ligegyldigt om du er jobsøgende, CEO, politiker, iværksætter, automekaniker høj eller lav”.

Sådan siger Henriette Weber, kvinden bag det danske social web studio Toothless Tiger, når hun idag lancerer hendes nyeste gratis e-bog på dansk (og engelsk) ved navn “Rock din identitet – hvordan du bruger sociale medier til at få folk til at “like” og elske dig”. I e-bogen er der en gennemgang af det kreative værdiloop som Toothless Tiger selv bruger i deres arbejde for deres kunder.

Sociale medier er enormt vigtige i en identitetskontekst – fordi de langsomt er blevet ligesom en kæmpe stor opslagsbog hvor du lynhurtigt kan få et indtryk af mennesket. Det er sådan set ligegyldigt hvor “lukket” man har lavet sin profil og hvad man opdaterer derinde, men selv et enkelt profilbillede kan give os en opfattelse af, hvad det er for en slags person der er bag profilen.
“Vi har arbejdet længe med værdiloopet, og vi syntes at det er så nede på jorden at alle andre også skulle have glæde af det. Så de også kunne optimere deres identitet og deres prioritering af internettet efter det. Det er på tide at der kommer nogen praktiske og kreative værktøjer derud som virksomhederne kan bruge selv – på en konstruktiv og strategisk måde. Måske ikke fordi at de skal gøre det hele selv, men så de ihvertilfald er bevidste om hvad det er for en størrelse de har med at gøre – og det er efterhånden en ret stor størrelse” – siger Henriette Weber.
E-bogen går igennem værdiloopet skridt for skridt og kommer med gode eksempler på hvad der er god og dårlig praksis – og giver selvfølgelig spandevis af råd fra Danmarks egne krøllede internetpraktiker.
Du kan finde “rock din identitet” her og den engelske version (rock your identity) her.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *