Growbizz er navnet på Danmarks nye private vækstunivers og er for iværksættere

Growbizz er navnet på Danmarks nye private vækstunivers og er for iværksættere, der tør sætte overliggeren højere end de fleste. Growbizz er startet af de to iværksættere Stine Schulz og Carsten Holm, og første afdeling beliggende på Amager Strandvej i København lanceres på Iværk&Vækst messen denne weekend. Growbizz vil være til stede på messestand 103 sammen med en vigtig strategisk partner på projektet.

”Vores mål er at designe og skabe det optimale vækst miljø for iværksættere, og derfor er Growbizz heller ikke for alle” fortæller Carsten Holm og fortsætter. ”Man skal ansøge om en plads i vækstuniverset, og hver enkelt ansøger bliver vurderet omhyggeligt. Vi vil have iværksættere med drive, engagement, en plan, et mål og viljen til at arbejde hårdt for at nå det. Til gengæld giver vi de 30 iværksættere, som er så heldige at få plads i vores 370 kvm. store hus en hel unik pakke”.

En fuldt udstyret kontorplads koster 3000 kr. om måneden og inkluderer blandt andet et forløb af vores revisionspartner, bestående af løbende rådgivning af alle vigtige økonomiske aspekter, revision samt udarbejdelse af årsregnskab. ”Vi ser med spænding frem til samarbejdet, som vi er sikre på bliver værdifuldt for både Growbizz, iværksætterne og for vores partner”, udtaler Carsten Holm.

I pakken som de nye ”Growbizzere” modtager, er der også advokatbistand og seminarer fra endnu en Growbizz partner, som snart offentliggøres. Growbizz har endvidere tilknyttet et super kompetent advisory board udelukkende bestående af iværksætter personligheder, som selv har opnået stor succes og dyrebare erfaringer. En gang om måneden stiller de op til direkte sparring med Growbizz virksomheder.

Hertil kommer en lang liste af værktøjer og fordele, som alle har til formål at sørge for, at virksomhederne når det næste trin på vækststigen frem for at ende i skifteretten, som desværre er virkeligheden for en meget stor del af de virksomheder, der startes op i Danmark.

”Vi glæder os som små børn til at præsentere vores vækstkoncept i detaljer til de mange iværksættere, som vil gæste Iværk&Vækst messe, og vi tror på, at vi har fundet en unik og rigtig kombination til at skabe mere vækst i Danmark”afslutter Carsten Holm.

For yderligere information kontakt venligst Carsten Holm på tlf. 60391400 carsten@growbizz.dk.

Kort CV for Stine Schulz og Carsten Holm kan ligeledes rekvireres.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *