HappyTown.dk – dit nye nabo-netværk!

I Horsens er to iværksættere gået i luften med en ny hjemmeside, som giver husejere mulighed for at få løst praktiske opgaver i hus og have, ved hjælp af netværk i lokalområdet.

Hjælpen er nær

Hjemmesiden hedder happytown.dk og er gratis at bruge, hvis man søger hjælp til at få løst opgaver i hus eller have – eller i relation til familien. Det kan fx være hjælp til hækkeklipning, vinduespudsning, rengøring eller div. håndværkeropgaver.

Men det er også muligt at søge om hjælp til at få passet børn, få luftet hunden, få handlet ind – eller man kan tilbyde sig som “besøgsbedste”. Mulighederne er uendelige – det er kun brugernes efterspørgsel, der sætter grænserne.

Travle børnefamilier

Idéen til hjemmesiden opstod sidste år, da de huslige pligter stod til op over begge ører. Og børnene ville jo naturligt nok også gerne bruge tid sammen med deres mor og far. Så lidt hjælp til forskellige opgaver, var velkomment!

Men hvordan får man fat i en god og pålidelig vinduespudser, og hvordan finder man en sød og ansvarsbevidst babysitter? Hvis man ikke lige har de rette kontakter, så er man ilde stedt. Herved opstod idéen om at skabe en online portal, hvor man kan søge efter hjælp – eller tilbyde sin hjælp.

Netværks tankegang

Happytown.dk skaber muligheden for, at man kan få forbindelse til hinanden. Det kan enten foregå via hjemmesiden, så man ikke behøver at udveksle kontaktinfo, før man har fundet den rette løsning – eller man kan skrive direkte til hinanden med det samme.

Lene Gregersen, som er den ene af iværksætterne bag HappyTown.dk, udtaler:
“Vi har store forventninger til hjemmesiden, og håber at der kommer godt gang i den, i løbet af 2013. Vi har allerede rundet over 100 brugere, men vil selvfølgelig gerne have mange flere på! Så udbuddet af både opgaver og opgaveløsere, bliver så bredt som muligt. Vores vision er at blive den foretrukne portal for opgaveudveksling i Danmark”.

Lignende tiltag i USA har stor succes. Som eksempel kan nævnes “taskrabbit”, som også bygger på konceptet om, at man “poster” en opgave, som man gerne vil have løst, og så er der andre der byder ind.

Idéen er primært baseret på, at man hjælper hinanden i lokalområdet, og hjemmesiden skal være med til at erstatte løbesedler i postkassen og opslag i den lokale brugs. At være online giver en mulighed for at søge efter eller tilbyde sin hjælp døgnet rundt – og få hurtigt svar.

Man kan også give hinanden en positiv tilkendegivelse på siden, hvis en opgaveløser har gjort det godt. Og derved kan andre føle sig trygge ved at bruge vedkommende.

Virksomheder inviteres ind

Ud over at HappyTown.dk opfordrer private til at hjælpe hinanden, går man et skridt videre, og inviterer også virksomheder ind på portalen. De kan nemt og hurtigt oprette en profil og beskrive, hvad de kan hjælpe husejere og familier med.

I opstartsperioden er det helt gratis at oprette en virksomhedsprofil på HappyTown.dk. Herefter koster et abonnement kun kr. 29,- pr. md.

Lene Gregersen slutter af med “vi er så spændte på, hvordan idéen bliver modtaget, og vi glæder os over, at vi kan være med til at knytte bånd i lokalsamfundene”.

Website: www.happytown.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *