Har du en hjemmeside er det vigtigt at have mange backlinks

Jeg er sikker på, at de fleste mennesker, der har en hjemmeside er ved at undersøge måder at hjælpe dem med at tiltrække flere mennesker til at læse deres site. Der er mange forskellige meninger om den bedste måde at gå om at gøre dette, men én ting at de fleste mennesker er enige om, er at det er vigtigt at opbygge antallet af backlinks, der peger på dit websted. Spørgsmålet er, hvordan vi opnår disse backlinks?

Det er altid bedst at forsøge at få andre hjemmesider fra samme branche som din egen for at tilføje et link til dit site på deres site (på hjemmesiden hvis det er muligt). Det er ikke så nemt som det kan synes som de fleste af disse mennesker vil være tilbageholdende med at gøre det. Jeg har i fortiden, brugte timer på at ringe og e-mail til de webmastere fra forskellige steder, som er i samme felt til mit eget site. Selv når kun én person enige om at min anmodning, efter at ringe op tredive mennesker, jeg var lykkelig. Forhåbentlig dette link vil blive permanente og over tid kan vise sig meget værdifuld for mig.

Folk, der besøger dette personer site er nu potentielle besøgende til mit eget site som de kan se mit link og selvfølgelig forhåbentlig vil klikke på det. Generelt er flere links jeg er i stand til at få det bedre, og i gang jeg kan godt se en stigning i mine hjemmesider sideplacering. Dette vil igen skal bevæge mig op et par steder i søgemaskinerne for mine søgeord, hvilket naturligvis bør give anledning til mere trafik.

Dette er værdien af ethvert backlinks. Hvis den side, hvor mit link er blevet tilføjet er en stor trafik side eller har en høj sideplacering værdi, så er jeg endnu mere heldige. Som et eksempel at forbindelsen vil være af langt større værdi til mit websted, hvis det blev placeret på en side med en side rang fem snarere end en side med en side rang to.

Hvor mange tilbage links skal jeg være der sigter mod at opnå?

I min ydmyge mening skal man være forsigtig med ikke at opbygge antallet af disse tilbagestående links for hurtigt. Det bør være et igangværende projekt i hele livet af hjemmesiden. Hvis der som et eksempel du er i stand til at skaffe ti hver uge i fem år, ville det være superb. Hvis det kan gå galt er, hvis du får:

ti i uge en

Ingen i uger to, tre og fire

300 i uge fem

Ingen i uger seks, syv og otte

200 i uge ni

Dette er meget uregelmæssig og uger fem og ni foreslår du har købt et helt bundt af links. Dette kunne sagtens hæve et rødt flag med søgemaskiner.

Der er ingen hurtige fix, hårdt arbejde betaler sig, og vi alle nødt til at have tålmodighed. Jeg ser altid på lang sigt og tror på tid det arbejde, jeg sætter i dag, vil være til stor gavn for mig i morgen.

Andre måder at få links er ved at:

Skrive artikler

Købe et tekstlink annonce

Ud af disse to muligheder foretrækker jeg at skrive artikler mulighed. Det kan være ret kedeligt at skrive disse artikler i nogle folks mening og på en måde er jeg enig. Som jeg allerede har nævnt dog hårdt arbejde betaler sig, og dette er en simpel måde at få en-vejs tilbage links. Jeg forsøger at sikre, at hver artikel, at jeg skriver er informativ og giver læseren nogle forhåbentlig gode råd. I gennemsnit jeg nok skrive syv artikler om ugen fremmer forskellige hjemmesider.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *