Hartmanns hjælper iværksættere

Konsulenthuset Hartmanns gæster den 9. og 10. september dette års Iværk&Vækst i Forum. Og det er en virksomhed, der ved, hvad det vil sige at forfølge sin iværksætterdrøm. Den erfaring giver Hartmanns nu videre til nye iværksættere.

Med specialister inden for HR og økonomi rådgiver Hartmanns Outsourcing nye iværksættere om, hvordan de får styr på alt fra bogholderi til HR-opgaver.

Iværksætterdrømmen der blev til virkelighed
I 1996 startede Hartmanns som en iværksætterdrøm i små lokaler i Bagsværd. Bag virksomheden stod de to ildsjæle Ronny Saul og Jan Hartmann Dinesen, som ville skabe en landsdækkende vikarforretning.
I dag har Hartmanns 140 medarbejdere fordelt på tretten kontorer rundt omkring i Danmark. I 2009/10 havde virksomheden en omsætning på 155 mio. kr. og et overskud på 11 mio. kr. efter skat.

En virksomhed i vækst
At Hartmanns er i rivende udvikling vidner antallet af nyansatte medarbejdere i virksomheden bl.a. om. I 2011 har Hartmanns i gennemsnit ansat en ny medarbejder hver fjerde dag.

Hartmanns er i dag en veletableret virksomhed, men pionerånden er fortsat helt central for vores positive udvikling. Vi opfordrer altid vores medarbejdere til at tænke ud af boksen. Vores innovative medarbejdere er og bliver altafgørende, udtaler adm. direktør Anne-Mette Ravn.

I dag er Hartmanns ikke længere blot en vikarforretning, men består også af forretningsområderne Rekruttering, Newplacement, Anden aktør, Outsourcing og Socialrådgiverforretning. Centralt for alle områderne er, at det er specialister, der rådgiver og finder specialister.

FAKTA
Hartmanns
– blev grundlagt i 1996
– har 13 kontorer fordelt over hele Danmark og 140 ansatte
– har 11.000 vikarer ude årligt, 75.000 CV’er og 15.000 kandidater
– løser 1.000 rekrutteringer og 800 newplacement-opgaver årligt

Hartmanns A/S er et professionelt konsulenthus med 140 medarbejdere, som skaber resultater i spændingsfeltet mellem mennesker og job. Vi opnår bemærkelsesværdige resultater inden for en række HR områder, herunder rekruttering, rådgivning af ledige, newplacement og vikarassistance. Hartmanns konsulenter er specialister inden for deres fagområder og yder derfor sparring på højt niveau, til både kunder og kandidater. På trods af krisen er Hartmanns fortsat i vækst. Vi har inden for det sidste år oplevet fremgang både økonomisk og medarbejdermæssigt.

En af vores strategiske målsætninger er at blive kåret blandt Danmarks bedste arbejdspladser i 2012. Derfor deltager vi i Great Place to Work undersøgelsen for at nå målet.

Hartmanns Outsourcing A/S er et datterselskab, som tilbyder professionel håndtering af løn- og økonomistyring samt outsourcing af HR opgaver til private og offentlige virksomheder.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *