Hvad er Google Page Rank, hvad er backlinks

Backlinks:  det er her en hjemmeside links til dit websted, altså stedet X har et link der peger på dit websted, så dit websted har en tilbage link fra Site X
En-vejs link: hvor kun stedet X links til dit websted, men dit websted ikke link til hjemmeside X
Gensidig link: hvor to sites har byttet links, så de begge linker til hinanden
Anchor tekst: Den tekst / beskrivelse, der er forbundet med dit link på bagsiden linket hjemmeside.
Page Rank: Googles egen system for tildeling af en værdi (1 til 10 hvor 10 er bedst) til det samlede antal og kvaliteten af ​​tilbage links der peger på dit websted. Ofte forkortet til “PR”
Search Engine Results Page (SERP): Vi bruger udtrykkene “SERPs” at henvise til søgemaskinens resultater side, og placeringen af ​​et websted på det. Så hvis en hjemmeside har en SERP på 3, det betyder for et bestemt søgeord søg det fremgår på side 3 af resultaterne. Bemærk, at nogle mennesker bruger SERP at henvise til den position på siden, således at en SERP af 3 kan også betyde, at webstedet vises som # 3 på den første side.

Tjekke dig sideplacering og backlinks nu! Hurtig og nem Page Rank kontrol på

Så, hvad det hele betyder?
I online markedsføring verden, betyder Page Rank meget. Øge en hjemmesides PR er en af ​​de største foci af online markedsføring.

Målet er at få så høj en PR som muligt for dit websted. PR er målt ved en proprietær algoritme, der tilhører Google. Hvad Google gør, er at måle kvaliteten af ​​hjemmesiden linker til dit websted. Hvordan gør den det? Ved at måle, blandt andet. Pågældende sites PR Der er også tegn på, at graden af ​​slægtskab af indhold er også vigtig. Hvis dit websted er f.eks Fast ejendom hjemmeside, så en tilbage link fra et site der beskæftiger sig med scuba gear kan ikke være meget værd for dig. Men tilbage links fra steder, der har en god PR og er relateret til dig (f.eks branche eller region / placering) er værd at forfølge. Ved at øge antallet og kvaliteten af ​​links der peger på dit websted, over tid vil du øge din PR.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *