Hvad kan HDMI kabler bruges til

For at forstå hvordan dette HDMI-kabel vil hjælpe dig, lad os først tale om Digital Visual Interface (DVI). Dette er en ukomprimeret digital tilslutning ordning, der blev faktisk oprindelig udviklet til et netværk af personlige computere. Det skulle være en billig, høj båndbredde digital forbindelse mellem pc’er og digitale skærme, så du kan se dit arbejde på det bedste fra tv-apparater.

Nu er det mest anvendte digitale display interface i computeren industrien. Hvad betyder alt dette for din hjemmebiograf system? Tja, betyder det, at du kan inkludere DVI med det, især ved hjælp af DVI-forbindelser på projektorer, skærme og avancerede DVD-afspillere, såsom de nye HD-DVD-afspillere.

HDMI kabel kommer i, når du ønsker at tilslutte en High Definition Multimedia Interface (HDMI) system med en DVI. HDMI-kabler kan bære video, lyd og inter-komponent operabilitet kommandoer (fjernbetjeningssignaler) på en digital grænseflade, der er blevet bygget på succesen af DVI. Når en enhed er tilsluttet en HDMI 1,3 kabel, det får alle de video ydeevne som DVI har at tilbyde, til og med 1080p.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *