Hvis du spørger mig er det i dag alt for tidligt at vi giver vores børn mobiler.

 

Jeg ser i dag ti årige rende rundt med en nyere telefon end  jeg har, og det er der vist ingen grund til, for det eneste de bruger  den til, er at spille spil på, og det at de spiller på deres telefon  gør at de bliver asociale og ikke leger ude i det fri.

Jeg ved ikke  om det er fordi at jeg er gammeldags og mener at børn, skal ud og lege  og røre sig, samtidig med at de bruger deres krop og får nogle stimulanser  hvilket jeg vil mene at børn for når de leger i det fri. Når de leger  i det fri, opdager de glæderne ved at være udenfor og det at røre  sig mens man er barn kan give rigtig meget til en selv frem ad rettet,  og jeg syntes derfor at det er en skam at en ti årig er fanget bag  en skærm og et spil, som de alligevel ikke rigtig forstår meningen  i.
iphone cover
Ligeledes er det med pigerne der pynter deres iphone cover med perler,  smykker og glimmer til den helt store medalje, som herinde http://www.iphonegadget.dk/. Det er der ingen grund til, jeg ved godt at det er naturligt for  piger at pynte sig selv og ting omkring sig, men derfor er der ingen  grund til at tage deres barndom fra sig, hvor det var meningen at de  skulle lære andre ting, end glimmer og guld, og jeg mener derfor snart  at det er på tide at forældrene rundt omkring i Danmark tager sig  lidt sammen om fortæller deres børn af de skal ligge deres spille  konsoller og iphone cover fra dem, og rende ud og have lidt sjov, om  så det betyder at de skal hoppe lidt på trampolin eller lave lidt  små ballade med at lave en dæmning i en lille bæk, er jeg sådan  set ligeglad med, men jeg ved da at jeg som ung ikke spildte min tid  med at pynte mit iphone cover, nej dengang legede vi gemmeleg i det  fri, og vores forældre blev sure på os fordi vores tøj var blevet  beskidt, men sådan er det ikke i dag.

Jeg ved ikke om det er fordi  at det er sjovere at pynte sit iphone cover end det er at lege rundt  i skoven, men jeg kunne ikke forestille mig det

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *