Hvorfor det at skrive SEO tekster burde udbydes som fritidsjob til unge mennesker

 

Jeg har en lang periode arbejdet med at skrive SEO  tekster, og det har jeg været rigtig glad for. Der er en vis fleksibilitet  og afslappethed i den branche, som man simpelthen bare ikke kan lade  være med at elske. Jeg kan i hvert fald ikke. Men der er ikke nogle  synderlige udfordringer i jobbet for mig, må jeg sige, og det kan jeg  nogle gange godt være en lille smule ærgerlig over.

Nogle gange føler  jeg, at jeg sidder og laver det samme stykke arbejde som en person der  var 10 år yngre end mig og 10 år mindre uddannet end jeg, kunne gøre.  Det har givet mig ideen til at udbyde det med at skrive SEO tekster  til unge mennesker under 18 år. Jeg kunne sagtens forestille mig, at  det ville være relevant for unge der til daglig går på enten gymnasium  eller handelsskole, fordi der blandt denne gruppe af mennesker er en  del jobsøgende. Jeg er sikker på at mange ville glæde sig over fleksibiliteten  i jobbet, ligesom jeg gør.

Hvis unge skriver SEO bliver det ikke så dyrt

Jeg er også sikker på, at mange unge ville  glæde sig grænseløst over at tjene lidt penge under den tid, hvor  de tager en ungdomsuddannelse. Unge under 18 har en tendens til at bede  om en lavere løn end folk som er fyldt 18, og det er jo godt for vedkommende  der skal betale lønnen. Derfor synes jeg, at en ordning hvor folk under  18 år skrev SEO på fritidsbasis ville være en kæmpe fordel for alle  parter. Og tro ikke, at unge på den alder ikke er mindst ligeså ambitiøse  med de SEO tekster de i sidste ende leverer, end hvad ældre personer  er.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *