IT iværksætter virksomheden IT Denni Ingen krise her!

Iværksætter Denni Pultz Gottfredsen startede den lille IT virksomhed IT Denni, som beskæftiger sig med IT support til private og mindre virksomheder i december 2009, ved siden af sit studie som han fortsat læser på.

Det startede egentlig i Dennis lokalområde Hørning hvor der flittigt blev uddelt flyvers i den bidende kulde og kundekredsen blev langsomt opbygget. Siden da har virksomheden flyttet sine rødder fra Hørning til Viby J hvor hele Århus området serviceres fra.

Året er endnu ikke rindet ud, men virksomheden kan allerede nu se tilbage på et forrygende travlt år, som har budt på en omsætningsmæssig fremgang på mere end 120% og samtidigt er bundlinje forbedret med over 200%. Disse flotte tal er som følge af en kunde tilgang på over 77% sammenlignet med året før.

– Årsagen til fremgangen skyldes nok, at folk er mere tilbøjelige til at få repareret eller serviceret deres computere, i stedet for at gå ud og købe en ny, fortæller iværksætteren Denni Pultz Gottfredsen og fortsætter – når computeren er blevet en smule langsom har deres været en tendens til at udskifte den. Nu vil folk hellere ofre et mindre beløb for at få den så god som ny.

http://www.it-denni.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *