iværksætter Godt købmandskab er fremtiden for Danmark

Lars Larsen: ”Godt købmandskab er fremtiden for Danmark”
Lars Larsen trak fulde huse, da han indtog scenen som hovednavnet på Iværk&Vækst2011.
Den rutinerede iværksætter er ikke i tvivl om, at Danmarks fremtidige vækst skal skabes på noget så enkelt som godt købmandskab. Dynekongen mener også, at danske virksomheder har fine muligheder for at konkurrere med lønningerne i Asien og Østeuropa.
Mere end 500 tilhørere fandt vej til hovedscenen på Iværk&Vækst2011 i Forum, da Danmarks ultimative iværksætter, Lars Larsen, delte ud af sine erfaringer. iværksætter Messens hovednavn havde masser af
gode råd med til iværksætterne blandt publikum, og han fandt også plads til en lille opsang til dansk erhvervsliv. Ifølge iværksætter Larsen er høje lønninger på produktionsgulvet nemlig ikke en forhindring for at konkurrere internationalt.

”Tredive procent af JYSKs varer bliver produceret i Danmark. Og de danske firmaer kan altså godt være med i den internationale konkurrence. Det der med, at man skal flytte produktionen til Kina – det passer ikke. Vi skal bare være mere effektive i vores måde at producere”, fastslog Larsen.

Den jyske købmand har skabt sin formue på at have det bedste tilbud til kunderne, og netop købmandskab er ifølge Larsen blandt danskernes store styrker. Derfor havde han også en klar melding
til publikum i forhold til fremtidens vækstmuligheder.
”Vi har ingen råvarer i Danmark, så vi har altid skullet købe og sælge. Det ligger i os tilbage fra
hosekræmmernes tid. Det betyder også, at vi altid har været internationale handelsfolk. Derfor mener jeg, at godt købmandskab er fremtiden for Danmark”, forklarede Lars Larsen.

iværksætter messen Iværk&Vækst2011 oplevede en rekordstor tilstrømning på 866 besøgende i messens første time, og
fredag klokken 18 havde 2.689 gæster lagt vejen forbi Danmarks største iværksætterforum. Lørdag
fortsætter programmet i Forum Copenhagen med indlæg fra blandt andre sociologen Emilia van Hauen, iværksætter legenden Martin Thorborg fra iværksætter hjemmesiden Amino.dk og powerkvinden Birgit Aaby fra Lyngby Boldklub.
Iværk&Vækst2011 finder sted i Forum den 9. og 10. september. Billeder i høj opløsning fra messen kan
downloades på www.ivaerk.dk under menupunktet ”Presse”.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *