Iværksætter indsatsen i Silkeborg

Iværksætter indsatsen i Silkeborg Kommune

Lykkekløver
Iværksættere i Silkeborg er morgendagens store virksomheder som er grundlaget for både den lokale, regionale og nationale økonomi. Hvis det går godt for iværksætterne i en kommune har kommunens erhvervsliv de bedste betingelser for at udvikle sig positivt med større omsætning og flere lokale arbejdspladser og ikke mindst bedre skattegrundlag for Kommunen. Derfor er også Silkeborg kommune interesseret i at skabe de bedst mulige betingelser for nystartede virksomheder og Iværksættere i Silkeborg kommune.
Det har vist sig, at de nystartede virksomheder og Iværksættere der modtager vejledning og støtte i opstartsfasen, klarer sig betydeligt bedre end dem der ikke får nogen støtte. De Iværksættere i Silkeborg der får støtte har både en bedre overlevelsesrate (+10%) og en større gennemsnitlig omsætning end dem der ikke får støtte.
erhvervSilkeborg tilbyder råd og vejledning til alle typer af nystartede virksomheder og har i kraft af samarbejdsaftaler med bl.a. Væksthus Midtjylland mulighed for at henvise særligt perspektivrige iværksættere til yderligere støtte og rådgivning.
Iværksætterindsatsen i Silkeborg har bevist sin berettigelse gennem mange år, og blandt andet ført til at Silkeborg indtager en pæn position som en af de kommuner der skaber flest nye virksomheder i region Midtjylland i forhold til indbyggertallet, stort set kun overgået af Århus. Også de to mindre udviklingsparker som erhvervSilkeborg administrerer klarer sig godt sammenlignet med lignende miljøer andre steder og er således for nylig i en uafhængig rapport bestilt af Erhvervs- og Byggestyrelsen udpeget som et af de bedste udviklingsmiljøer i DK.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *