Iværksætter Industribasen.dk stormer frem i krisetid

Industribasen.dk er klar til at indtage udlandet. Det, der begyndte som en ide i privaten for 5 år siden, skal nu søsættes i Sverige. Det fortæller den fynske iværksætter Morten Bjørnstrøm i en pressemeddelse i dag. Den 1. januar 2012 forventes den svenske udgave af IndustriBasen at gå online. Bag den succesfulde portal, der formidler køb og salg inden for erhverv, står den unge, fynske iværksætter Morten Bjørnstrøm. Siden han i 2006 søsatte idéen har det danske erhvervsliv nærmest stået i kø for at købe og sælge via sitet.

Væksten i besøgende siden sidste år er på mere en 63% og ligger lige nu på mellem 40.000 – 50.000 månedlige besøgende, en positiv og tilfredsstillende vækst.

– Jeg mente tilbage i 2006, at der måtte være et stort marked for køb og salg inden for erhverv – altså formidle kontakten mellem køber og sælger. Virksomheder, der skal bruge en ny eller brugt varevogn, gravemaskine, svejser eller andet inden for erhverv var nødt til at lede flere steder for at få et fornuftigt overblik over udbuddet. Jeg har samlet det hele på et site, og det har vist sig at være en succes, siger Iværksætter Morten Bjørnstrøm.

2012 er sikret økonomisk

Reklameaftaler på 240.000 kroner for 2012 er allerede underskrevet – nu er tiden kommet til at indtage udlandet.

– Nu har jeg opbygget en sund og stærk forretning med lange sikre kontrakter som giver overskud hver måned. Kontrakter der sikre forretningens eksistens i flere år frem. Det har sikret muligheden for at udvide til Sverige og senere Norge i 2012.

– Jeg har altid taget chancer, og har aldrig været bange for at kontakte de dygtige og kendte iværksættere og få gode råd, man får sjældent et nej, og er tit venlige med at hjælpe en. Det mener jeg andre iværksættere også bør gøre, ligesom jeg også hjælper andre iværksættere med råd og vejledning hvis de spørger pænt. Ved at være aggressiv er jeg helt klart kommet hurtigere fremad med forretningen.

– Udvidelsen betyder ikke det store i mine arbejdsrutiner – jeg skal stadig sidde i Odense og styre sitet i Sverige. Min forretning kræver ikke et varelager, eller at jeg skal bestille varer hjem – jeg skal ”blot” fokusere på at få så mange målrettede besøgende ind på siderne som overhovedet muligt, så annoncørerne for solgt så meget som muligt.

– Jeg er utrolig spændt på, hvordan det kommer til at gå i Sverige. Vores naboer tænker ikke på samme måde som os danskere. Jeg har i de sidste seks måneder forberedt mig grundigt på det svenske marked, og jeg er sikker på, at det bliver en succes. Jeg tror virkelig på det, jeg har lavet mange begynderfejl, som jeg har lært meget af, og som jeg ikke kommer til at lave i Sverige – eller Norge når jeg når dertil senere i 2012.

I takt med succesen har flere store og anerkendte erhvervsmænd vist interesse for Iværksætter Morten Bjørnstrøms koncept.

– Jeg er pt. i forhandlinger med to anerkendte forretnings folk, der har startet og solgt internet-sites for over 100 millioner kr. og mener de kan være med til at løfte konceptet endnu mere med deres mange års erfaring med internet forretning.

Den svenske Iværksætter side forventes online 1. januar 2012
IndustriBasens indtjenings grundlag er ved at samarbejde med banker, forsikringsselskaber, leasing virksomheder samt de største selskaber indenfor erhverv der gerne vil vise deres budskab for de mange besøgende. Virksomheder og forhandlere tegner også abonnementer hvor de for et fast beløb pr måned kan indrykke hele deres varelager, samt der kan indrykkes enkelt annoncer.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *