Iværksætter Peter Daugbjerg blev vinder af Erhvervsrådets Iværksætterpris

I 2009 tog Iværksætter Peter Daugbjerg springet som iværksætter efter mange år i branchen. Onsdag aften modtog han Erhvervsrådets iværksætterpris med sin virksomhed MultiOne, der importerer og forhandler entreprenørmaskiner

Efter en ikke helt problemfri start har virksomheden på kort tid oparbejdet en slagkraftig udvikling til at blive en stærk aktør inden for entreprenørbranchen. Peter Daugbjerg har med viden og indsigt formået at skabe en dynamisk og vækstorienteret virksomhed, der etablerer flere arbejdspladser og positiv vækst i Viborg Kommune. Derfor var det også en stolt Peter Daugbjerg, der gik på scenen onsdag aften i Tinghallen og modtog Iværksætterprisen 2011, der uddeles af VIBORGegnens Erhvervsråd.

– Jeg er både stolt, beæret og ydmyg over at modtage Erhvervsrådets Iværksætterpris, og at nogen lægger mærke til det, vi arbejder med og kæmper hårdt for hver dag, sagde Peter Daugbjerg umiddelbart efter overrækkelsen. Vi vil helt sikkert bruge prisen aktivt i vores markedsføring, forhandlinger, salg, – ja alle steder hvor det er relevant.

I starten var det salg af brugte entreprenørmaskiner, der drev Multione, men hurtigt kom importen af Gamma4 til. Det var så stor en succes, at CSF – producenten af Gamma4, tilbød virksomheden importen af MultiOne.

I november 2009 flyttede virksomheden til Hjulmagervej 1 i Viborg, og så sent som i oktober 2011 fik virksomheden forhandlingen af Hyundai, der er verdens fjerdestørste producent af entreprenørmaskiner. Det lover godt for fremtiden, og nu er virksomheden for alvor klar til at møde kundernes behov inden for alt lige fra kirkegårde, campingpladser, håndværkere og anlægsgartnere til stutterier, golfbaner og minkfarme.

Med Iværksætterprisen fulgte et diplom og et maleri, fremstillet specielt til vinderen, af den lokale kunstner Rikke Olsen fra galleriet Den lille original. Billedet er malet i blålige farver, der symboliserer maskulinitet, intelligens, håb, stabilitet og kvalitet. Disse farver lever Peter Daugbjerg op til med det firma, han har formået at skabe på kort tid med succes. Et stabilt firma, der er godt på vej op ad stigen på trods af krisetider.

De øvrige nominerede til Erhvervsrådets Iværksætterpris var Method & Madness Architects i Stoholm, Webstech i Tjele, Leth Steel i Skals, Ulbjerg Fodboldgolf og fra Viborg: Restaurant ”For Enden af Gaden”, reklamebureauet Won Won og Viborg Helsepraktik Skole.

Aftenen sluttede med et meget inspirerende foredrag med Christina Hembo, der med gåpåmod og hårdt og konsekvent arbejde ejer og driver virksomheden Christina Watches. Christina er blevet kåret til årets kvindelige iværksætter, årets væksteventyr, årets kvindelige virksomhedsejer. Hun har medvirket i Vild med Dans, og i december 2010 købte Christina Hembo et cykelhold med Michael Rasmussen som holdkaptajn.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *