Iværksætter starter smykkefirma trods høje sølvpriser og hård konkurrence

Trods en fordobling i sølvpriserne over det seneste år starter den passionerede iværksætter alligevel smykke mærket Hjort Smykker op. Bag smykkemærket står iværksætteren Nikolaj Mogensen, der skal kæmpe sig ind på markedet ved hjælp af unikt design, høj kvalitet og lavere priser.

De seneste års krise fører højere priser på guld og sølv med sig fordi investorer søger sikker havn. Det gør at de nuværende sølvpriser er skyhøje, hvilket presser smykkerfirmaer til at lægge de højere omkostninger ud til forbrugerne. Nikolaj Mogensen, der står bag Hjort Smykker, mener dog ikke at de høje sølvpriser er noget negativt.

”Jeg ser det ikke nødvendigvis som noget negativt at sølvpriserne er så høje – det er min oplevelse at forbrugere i højere grad end før går efter kvalitetsprodukter. Det vil unikke designersmykker i sølv naturligvis have fordel af i modsætningen til billigt producerede smykker” fortæller iværksætteren bag Hjort Smykker Nikolaj Mogensen

Det er ifølge Nikolaj vigtig for smykkefirmaerne at være rigtig gode til at skabe en kultur blandt kunderne omkring sølv og ædelstene. Kunderne skal være klar over at materialerne er eftertragtet og i høj kvalitet. Hjort Smykker vil ifølge Nikolaj Mogensen ikke gå på kompromis med kvaliteten trods de højere sølvpriser

”Designet og kvaliteten er det vigtigste ved smykkerne. Selvom priserne stiger går vi absolut ikke på kompromis med kvaliteten. Hjort Smykker markedsføres som værende kvalitets og designer smykker og så skal de altså også være det” udtaler Nikolaj.

Smykkerne skal finde en plads imellem et hårdt og konkurrencespækket marked og iværksætteren Nikolaj Mogensen erkender da også at konkurrencen er hård:

”Det er klart at smykkebranchen er presset af høje sølv og guldpriser. Ligeledes er der masser af konkurrenter på nettet. Ikke desto mindre er jeg overbevist om at Hjort Smykker har sin berettigelse med de unikke designs og den høje kvalitet” fortæller Nikolaj

Hjort smykker vil forsøge at konkurrere med de store danske designere som JewlsCPH og Julie Sandlau. De lavere priser kan lade sig gøre ved at skære sælger væk i distributionskanaler og let gøre det muligt for butikker at bestille online.

Smykkerne kan købes både af private og af butikker engros på Hjortsmykker.dk

Forside

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *