Iværksætter vil for altid ændre den måde, vi som mennesker håndterer døden

Så høj er ambitionen hos iværksætterne hos I-Postmortem Limited, der i dag lancerer den første verdensomspændende virtuelle kirkegård og et mindeunivers på nettet. Ideen er at give alle muligheden for at blive udødelig på nettet gennem de to redskaber www.i-tomb.net og www.i-memorial.com

– I en verden, hvor vi ofte bor langt fra vores families gravpladser, og hvor vi efterlader en stadig større del af vores eftermægle på nettet, er www.i-tomb.net og www.i-memorial.com fremtidens måde at tilrettelægge vores død og eftermægle, siger Iværksætter Jacques Mechelany, grundlægger af I-Postmortem.

Sammen med fem andre iværksættere i Californien og en række investorer har han udviklet de to nettjenester, der giver den enkelte en tryg, værdig og økonomisk vej til et personligt eftermægle.

For eksempel samarbejder I-Postmortem med safeHOAST, en førende schweizisk databank, om opbevaring og kryptering af alle informationer og dokumenter. Det giver sikkerhed ved opbevaring af fortrolige dokumenter eller følsomme oplysninger.

Både www.i-tomb.net og www.i-memorial.com har en række funktioner. For www.i-memorial er det for eksempel:

•My Memorial, hvor brugerne med tekst, lyd og video kan fortælle om deres tid og liv. Efter deres død vil materialet indgå i brugerens virtuelle gravsted.
•My Messages, hvor man kan efterlade beskeder til sine nærmeste. Beskederne kan kodes til at blive leveret på særlige tidspunkter som for eksempel fødselsdage eller højtider.
•My Last Wishes, hvor den enkelte kan efterlade sine ønsker til begravelse samt alle vigtige dokumenter som forsikringspapirer, økonomiske oplysninger, adgangskoder til en profil på de sociale medier med videre.

Blandt funktionerne i www.i-tomb.net er muligheden for, at de efterladte kan dele minder og historier om den efterladte i form af tekst, billeder, musik og video. Der er også mulighed for at tænde et virtuelt lys eller efterlade en virtuel blomst på gravstedet.

Tjenesten giver adgang til et fælles rum, dedikeret til den afdøde og den afdødes samtid, som de efterladte har adgang til hvor som helst og når som helst. Samtidig har de efterladte den fulde kontrol med gravstedet og vælger selv, hvilke dele af gravstedet og hvilke af minderne der skal være synligt for andre end de nærmeste.

– Med www.i-tomb.net får de nye generationer en vigtig forbindelse til deres fortid. Vi har alle brug for at vide, hvor vi kommer fra, og vi har alle brug for at give et budskab, i den ene eller den anden form, videre, påpeger Iværksætteren Jacques Machelany, grundlægger af I-Postmortem.

www.i-tomb.net og www.i-memorial.com er reklamefrie, varige net-løsninger, finansieret af brugerbetaling. For eksempel koster en I-Tomb-konto fra 50 USD pr. år, mens afgiften for en I-Memorial konto er 120 USD.

Læs mere på www-i-memorial.com og www.i-tomb.net

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *