Iværksættere relancerer sækkestolen

Sækkestolen har de seneste år fået en renæssance. Det har fået en gruppe danske iværksættere til at udvikle og markedsføre fremtidens sækkestol ved at vælge de bedste materialer, designere og nyeste teknologi. De spår et enormt potentiale for møblet – også i udlandet.

Tre danske iværksættere har skilt alle sækkestole på markedet ad. Syninger, design, kugler, betræk, komfort – alt er blevet analyseret i detaljer med det ene mål for øje: at skabe verdens bedste sækkestol. Det er nu efter et års udviklingsarbejde lykkedes. Resultatet hedder SACK it, og er en serie af sækkestole, som på alle parametre er optimeret.

Verdens mest behagelige møbel
”Folk er vilde med sækkestole. Den umiddelbare reaktion fra folk, når de prøver en sækkestol er, at de aldrig har siddet så behageligt, og det gør, at der er et potentiale i sækkestolen som et kvalitetsmøbel. Vores mål er at gøre sækkestolen til et attraktivt møbel, der designmæssigt og hvad angår kvalitet kan blive et standard-møbel i moderne hjem,” siger SACK it’s Iværksætteren Steffen Hørstrup og henviser dermed til at SACK it er optimeret på alle måder – ikke mindst på størrelsen, som giver optimal komfort på mindst mulig plads.

På vej mod international succes
”Trenden med sækkestole er slet ikke slut endnu. Vi ser det sådan, at den først lige er begyndt, og fra at være et sjovt indslag er trenden nu på vej til at blive mainstream, sådan at man vil se sækkestolene på centrale placeringer i smarte hjem. Det kræver bare, at man tilbyder mere end komforten, og det har vi nu løsningen på,” lyder det fra Iværksætteren Steffen Hørstrup.
De kommende måneder vil komme til at handle om et massivt salgsarbejde for at få stolene ud til forbrugerne i butikkerne. De første bestillinger er allerede afgivet, der er fundet en agent i Tyskland, og Iværksætteren Steffen Hørstrup har nu blikket rettet mod møbelkæder i det øvrige udland.

Stort marked for dansk kvalitetsprodukt
”Der er et meget stort internationalt marked for vores sækkestole, viser vores markedsundersøgelser. Det har vi hele tiden haft en fornemmelse af, og det har også kunne retfærdiggøre det meget store udviklingsarbejde, vi har lagt i SACK it,” fortæller Steffen Hørstrup.
Blandt de unikke features i SACK it kan nævnes, at samtlige syninger er dobbelte, og fyldet i stolene, er fremstillet af giftfrie kugler, som altid bevarer formen. Betrækket indeholder ingen giftige stoffer som eksempelvis phthalater, hvilket har været vigtigt for de tre iværksættere, der alle har børn i hjemmet. Desuden er form og størrelse meget nøje afstemt, og SACK it kan hænges op, hvilken er en unik feature.

Dansk og fransk design gør sækkestolen til et luksusmøbel
I første omgang kan SACK it købes i otte forskellige farver, som er sammensat af en dansk designer, men i løbet af få måneder vil der komme en ny designserie, som er skabt af den franske designer Julien Soone. De nye designs vil eksempelvis være storblomstrede, ko-skindsdesign og mange andre markante og stilrene tryk.
Hele serien består af en standardstørrelse, en lidt større Lounge-model og en mindre Junior-model beregnet til børneværelset, sommerhuset eller den lille lejlighed. Dertil kommer en række mindre puffer, som kan anvendes enten alene eller i forbindelse med de store sækkestole.

http://www.sackit.dk/

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *