Iværksættere vil gøre info-tv enkelt

De gængse interne tv-systemer med information og tilbud til kunder, medarbejdere eller patienter er dyre og besværlige, mener man hos Nfoo Concept. Iværksættervirksomheden ser stort potentiale i at sælge info-tv så billigt, at alle har råd.

Efter fladskærmen er blevet udbredt, møder man stadig oftere fjernsyn med nyheder, serviceoplysninger og tilbud i det offentlige rum – bl.a. i butikker, banker og kontorer samt på sygehuse. Den bølge vil man ride med på hos iværksættervirksomheden Nfoo Concept i Vejle, der nu er klar med en helt ny løsning på området. Ifølge selskabets direktør, Joachim Mathiassen, er markedet i eksplosiv vækst grundet stor oplevet værdi hos kunderne.

– Fordelene ved en informationsskærm er åbenlyse for både institutioner og virksomheder. Det offentlige benytter skærmene til at give brugere, patienter og pårørende en bedre oplevelse samt sikre et højere oplysningsniveau, og i kontorer anvendes de til medarbejderinformation. Hos detail- og servicevirksomheder, fx i supermarkeder og på hoteller, skaber info-tv mersalg ved at eksponere kunderne for aktuelle produkter og services i forbifarten, eller mens de står i kø.

Vil levere nemmere og billigere løsninger

Joachim Mathiassen forklarer, at idéen bag den ny virksomhed er at tilføre markedet mere bruger- og prisvenlige løsninger. – Mange steder, hvor man i dag benytter et info-tv, har man fået sin it-leverandør til at skrue en løsning sammen fra bunden. Det har ofte været både tidkrævende og omkostningstungt at få systemerne op at køre, og mange af dem er ufleksible og vanskelige at vedligeholde.

Hos Nfoo Concept har man det som erklæret mål at leve af enkelhed og volumen. – Vi vil gøre info-tv billigere og nemmere, både at implementere og vedligeholde. I kraft af aggressiv prissætning er vores avance på den enkelte kunde beskeden, men til gengæld er prisen så lav, at produktet er attraktivt for rigtig mange, der ellers ikke havde drømt om at benytte info-tv.

Løsningen fra Nfoo Concept er opbygget omkring egenudviklet software, der betjenes via en webbaseret brugerflade. – Uanset hvor man opholder sig, kan man nemt logge ind og opdatere skærmpræsentationerne med tekst, lyd, video og billeder.

Virksomheden har også indgået en samarbejdsaftale med TV2 News, så dagens nyhedsstrøm kan integreres i kundernes løsninger. – Dermed kan egen kommunikation suppleres med aktuelle tv-nyheder, der opdateres flere gange dagligt. Indslagene leveres med undertekster, så de kan vises uden forstyrrende lyd.

Forventer stor udbredelse

Set med direktørens øjne er anvendelsesmulighederne nærmest uendelige. – I princippet henvender vore løsninger sig til alle virksomheder med fast forretningssted. Opstartsomkostningerne ligger på 8.995,- ex. moms for en komplet pakke, og derudover beløber løsningen sig til 300 kr. om måneden. Han vurderer, at produktet i kraft af prissætningen også er attraktivt for mindre virksomheder.

– Da vi tilbyder info-tv i et prisleje, der er overkommeligt for enhver, er jeg overbevist om, at vore løsninger vil opnå rigtig stor udbredelse. Den helt lille butik kan professionelt profilere nye produkter, og klinikker giver deres patienter noget spændende at kigge på, mens de venter. Biludlejningsfirmaet kan huske kunderne på at tegne forsikring og leje en GPS til udlejningsbilen, mens skærmene i salgsafdelinger kan benyttes til at synliggøre resultater. Kun fantasien sætter grænser, slutter Joachim Mathiassen.

Nfoo Concept oplyser, at virksomhedens løsninger allerede er at finde i en lang række miljøer med stor gennemstrømning af besøgende. Det drejer sig bl.a. om Rønbjerg Ferie Resort, regionshospitalerne i Horsens, Randers og Grenå samt Uddannelses Centret Fredericia.

Læs mere på www.nfoo.eu

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *