Iværksætterfirma opnår første 3CX Premium Partner certificering i Danmark

Som de første i Danmark har det nordjyske Iværksætter firma Complea A/S opnået at blive Premium Partner hos 3CX, der leverer windowsbaserede telefonsystemer. Premium Partner programmet er det højeste partnerniveau hos 3CX, hvilket giver adgang til en række fordele og samtidig garanterer kunden, at leverandøren har de rette tekniske kompetencer til at levere systemer fra 3CX. For at opnå blåstemplingen fra 3CX har iværksætterfirmaet gennemgået uddannelse i systemerne samt bestået en række tekniske krav.

Iværksætter Morten Hovaldt, direktør og stifter af Complea A/S har store forventninger til det nye partnerskab:

”Det er da et skulderklap for os. Vi forventer da, at vores Premium Partnerskab giver fordele og flere kunder fremover. 3CX kan nu henvise kunder direkte til os, fordi de ved, at vi har alle de nødvendige kompetencer til at levere og servicere systemerne. Allerede nu har vi flere kunder, som kører med 3CX-systemer, og er meget glade for det.”

Stærk efterspørgsel på IP-telefoni
Complea oplever i det hele taget en stærk efterspørgsel på IP-telefoni i øjeblikket.

”Mange virksomheder har fundet ud af, at der er penge at spare ved at skifte over til IP-telefoni. Investeringen i at skifte til IP-telefoni er typisk tjent hjem efter det første år. Jeg forventer, at vi får meget travlt i de næste måneder”, slutter Iværksætteren Morten Hovaldt.

Complea har på trods af sin iværksætterstatus allerede en kundeportefølje, som inkluderer større virksomheder som f.eks. Aalborg Zoo, Randers Tegl og Kvik Køkkener.

Complea A/S er stiftet af Iværksætteren Morten Hovaldt i 2010 og har på kort tid formået at etablere sig på det danske marked for softwarebaseret telefoni. Virksomheden er landsdækkende leverandør af løsninger inden for IT, netværk og kommunikation. Virksomheden er hjemmehørende i Hjallerup, Nordjylland.

http://www.complea.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *