Iværksætterugen rundede 250 Iværksætter arrangementer

Iværksætterugen i uge 46 blev igen i år en succes. Ugen bød på 100 flere arrangementer end sidste år. Også antallet af deltagere blev rekordstort med over 15.500, og flere unge deltog i arrangementer.

Der var flere deltagere, flere Iværksætter arrangementer og mere opmærksomhed under iværksætterugen i sidste uge end de tidligere år. Kampagnen, som Erhvervs og Vækstministeriet står for sammen med 35 partnere, tilbød i uge 46 over 250 Iværksætter arrangementer over hele landet. Det var 100 arrangementer flere end sidste år. Den foreløbige optælling viser, at over 15.500 deltog i Iværksætter arrangementerne, hvor der i 2010 var 12.200 deltagere.

Vicedirektør Anders Hoffmann, Erhvervs- og Byggestyrelsen:

– Det har været fantastisk at se, hvordan de 35 offentlige og private partnere sammen har skabt så mange interessante arrangementer, og dejligt at se så mange deltagere, ikke mindst flere unge.

– Kampagnens succes vidner om et ægte engagement i at skabe en kultur, hvor flere ser det som en mulighed at blive iværksætter eller at se sin virksomhed vokse.

Arrangementer med flest deltagere fandt sted torsdag den 17. november:

•I Odense afholdtes Danish Entrepreneurship Award med 3.500 studerende fra 6. klasse op til universitetsstuderende samt lærere.
•I Aarhus mødtes 800 virksomheder og rådgivere til årets store vækstkonference Veje til Vækst, 400 mødtes til iværksætteraften i Aalborg, og i Hobro afholdtes Dansk Eksportdag med 200 virksomheder til konference om eksport.
•I hovedstadsregionen besøgte 790 deltagere over 50 virksomheder, der åbnede dørene i arrangementet 24:TUREN.
Under iværksætterugen udkom flere rapporter/publikationer, herunder ”Iværksætterindeks 2011”, ”Virksomheder i krise” og ”Den kompetente bestyrelse”. Ugen bød også på en række konkurrencer, herunder finalen i Creative Business Cup, flere priser i Danish Entrepreneurship Award, Fighterpokalen, lancering af INSEAD New Business-Prisen, og i morgen torsdag kåres Entrepreneur of the Year i Bella Center.

Det var fjerde år, den internationale kampagne Global Entrepreneurship Week fandt sted i over 100 lande. Danmark har været med i alle fire år.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *