Kom i gang som iværksætter med kursus

Mange danskere går med tanker om at starte deres egen virksomhed – især fordi, at arbejdsløsheden i Danmark per skrivende stund stadig tæller mere end 150.000 personer, der ellers burde være aktive i beskæftigelse og hjælpe statskassen.

job Er du ledig har du en unik mulighed for at komme på  en 6 ugers selvvalgt uddannelse i iværksætteri – følg blot linket hertil.

Formålet med uddannelsen er at sætte dig i stand til at åbne din virksomhed med det samme efter kurset. Du bliver sat ind i at sælge dit produkt, det juridiske omkring din virksomhed, online markedsføring til promovering og det bureaukratiske, du skal vide omkring stiftelser af virksomheder og selskaber i Danmark.

Skab din egen drømmearbejdsplads

Som selvstændig har du mulighed for at skabe din egen drømmearbejdsplads. Du kan selv vælge, om du ønsker at arbejde hele dagen, eller om du vil begrænse dig til fx 6 timer om dagen. Du står med hele ansvaret for biksen, og kan selv bestemme, om du har behov for at den skal vokse eksplosivt – eller om det er nok, at den bare kan holde dig beskæftiget.

Det er fantastisk at være iværksætter –  og formålet med dette kursus er at hjælpe dig på vej til at blive en.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *