Kontorhotel, brug overvågningsudstyr!

I dette blogindlæg skal det handle om noget så aktuelt som overvågningsudstyr. Bevares, den slags gadgets har været på markedet igennem mange år, men overvågningsudstyr har i den grad fået en renaissance, da tricktyveri mod boliger er i vækst, og der ikke just er kommet færre langfingrede østeuropæere, som begår indbrud mod butikker, kontorer og private hjem.

Godt overvågningsudstyr kan f.eks. bestå i IP-kameraer, så de levende billeder af forbryderne bliver lagret i clouden online med det samme, men også mere gammeldags gadgets forefindes på markedet med skrivning på USB stics, cd-rom, stationær harddisk eller lignende. Overvågningen kan også udføres mere diskret i butikker eller kontorhoteller f.eks. med skjulte kameraer indbygget i røgalarmer, spejle, modems eller andet godt.

Tågesikring handler egentlig ikke så meget om overvågning, men er også noget, mange forhandlere sælger med til den slags udstyr, så de kriminelle ikke kan flygte undervejs eller for tidligt, men snarere blivfer forvirrede og ikke kan finde udgangen – hvilket kan hjælpe politiet også.

Man kan også købe tyverialarmer eller lasermålere, som overvåger det mønster, en given person bevæger sig rundt i, når man har begået indbrud og gerne vil have fat i nogle værdisager et sted. Kameraovervågning er klart nok det vigtigste element, men kan ikke stå alene som sådan. Billig kameraovervågning benyttes ofte af de private forbrugere, men kan ikke altid svare sig for virksomheder, da kameraet fra Harald Nyborg i sagens natur skal kunne fungere uden nedbrud og holde i al slags vejr.

Nogle af de mindre virksomheder kan med fordel også anvende overvågningsudstyr til at beskytte computere, møbler og andet godt imod indbrud. Desværre har de fleste af landets kontorhoteller endnu ikke satset på den slags for at tiltrække lejere. Søger du efter et kontorhotel, så undersøg evt. dette med udlejeren på forhånd eller hør, om der bliver råd til den slags fremover, nu hvor I også har tænkt jer at bidrage til huslejen og fællesudgifterne på kontoret.

Et godt kontorhotel behøver ikke koste alverden, men det kunne være så rart, hvis selve sikkerheden kunne være i orden for de flestes lejeres vedkommende. Et kreativt, billigt kontorfællesskab med plads til alle er selvfølgelig altid ok, men der skal nu engang være styr  på tingene, hvis i er et IT-firma, der har værdisager ud over det sædvanlige stående døgnet rundt på kontoret.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *