Kreative iværksættere på Refshaleøen

Besøg de nye spændende rammer på Refshalevej 163A for iværksættere og værksteder.
Den mexicanske ambassadør, Martha Barcena, åbner en udstilling med tæpper og brugskunst, hvorefter Direktør Kim Christofte fra Company Care viser rundt blandt husets mange iværksættere.

Torsdag d. 21. februar 2013 kl. 15-19 er der åbning af udstilling af tæpper og anden brugskunst fra Mexico på Refshalevej 163 A, 1. sal, 1432 København K.

I den anledning får iværksætternetværket Company Care besøg af den Mexicanske ambassadør Martha Barcena, der vil holde en lille åbningstale kl 16. Herefter bliver der lejlighed til at gå rundt og se på de mere end 35 ophængte tæpper og andet kunsthåndværk fra Mexico, der frem til slutningen af marts (evt. 5. april) vil pryde vægge og lokaler i det nystartede iværksættermiljø.

Tæpperne er udlånt fra butikken Zapoteca, hvis indehaver, Margaret Wikman, kan fortælle om tæppernes fascinerende tilblivelse og betydningen af de enkelte mønstre.

Undervejs, på en runde i huset, vil Kim Christofte fortælle om ideen og filosofien bag Company Care, og de besøgende kan få et kig ind hos de de mange nystartede virksomheder i bygningen på Refshalevej 163 A.

Der er gratis adgang for alle interesserede.

Udstillingen er den første i en række udstillinger i Art & Creativity SUB på Refshaleøen.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *