Lad kunderne finde dig

SEO

Vil du gerne have kunder i butikken, så skal de kunne finde dig. Hvis din butik er gemt for godt væk, så vil der ikke komme nogen forbi. Det er hele fidusen ved at lægge sin butik i en gågade. Der går en masse mennesker forbi, og de vil så se butikken.

Er din forretning placeret online, er der andre ting, du kan tænke på. Hvis du vil ligge på den online gågade, så skal du ligge på side 1 på Google. Det er der, internetbrugerne opdager forretninger. Men det er ikke så ligetil at komme til at ligge på side 1. Det kræver noget SEO-arbejde. Kan du ikke SEO, kan du lære det på et SEO kursus på dennisbank.dk.

SEO

SEO hedder på dansk søgemaskineoptimering. Det er en disciplin, der optimerer din placering på Google. Laver du SEO på din hjemmeside, vil folk kunne finde den, når de søger på Google.

Et SEO kursus kan være en rigtig god idé, fordi SEO er mange ting. Det er en samlebetegnelse for mange forskellige opgaver. Det er også en opgave, der løbende skal arbejdes på, og som løbende udvikler og forandrer sig. Du er altså nødt til at holde dig opdateret på den nyeste viden om SEO. Det kan du fx på et SEO kursus.

Internettets gågade

Vil du gerne have kunder til at opdage din butik, så kan du placere den i en gågade. Online ligger gågaden på side 1 på Google. Det er her, der bliver kigget og klikket. Her bliver folk guidet videre til online butikker.

Ligger du på den online gågade, vil du få mange flere besøg på din hjemmeside. Du vil blive opdaget af potentielle kunder, som ellers aldrig havde fundet dig. Og det uden at betale noget for det. SEO koster nemlig ikke penge, men tid.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *