Væksthus Syddanmark

Væksthus Syddanmark
– gør udfordringer til muligheder
Har du ambitioner om at få succes på nye markeder?
Drømmer du om at udvikle nye produkter?
Vil du gerne se din virksomhed vokse?
Eller har du andre spændende og udfordrende tiltag i tankerne?

Sparring hos Væksthus Syddanmark Odense
Vi tilbyder kvalificeret og målrettet sparring til virksomheder med ambitioner om vækst. Vores sparring er uvildig, professionel og målrettet din virksomheds behov og potentiale, og tager udgangspunkt i din dagligdag og dine udfordringer.
Vækstiværksættere og vækstvirksomheder, der har ambitioner om at eksportere til nye markeder, udvikle nye produkter, udarbejde ny strategi for virksomheden eller søger sparring om næste træk i udviklingen mod at skabe vækst, kan få lagt deres vækstplan og gøre udfordringer til muligheder.

Sammen skaber vi vækst
Vi har ekspertise og erfaringer, som du kan trække på for at nå dine mål. Gennem dialog og sparring stimulerer vi din virksomhed til vækst og udvikling. Vi går i dybden med dine konkrete udfordringer og udarbejder i fællesskab med dig en effektiv og konkret plan for din virksomhed.

Væksthus Syddanmark er din genvej til rådgivere, samarbejdspartnere, venture kapital, den nyeste forskning og relevante netværk, som kan hjælpe dig med at realisere din virksomheds fulde potentiale. Vi har det samlede overblik over organisationer og ordninger, som kan understøtte din virksomheds udvikling.

Væksthus Syddanmark skubber til dine ambitioner og får dig til at tænke nyt. Når du henvender dig til Væksthus Syddanmark, får du kontakt til et unikt vækstnetværk.

Væksthus Syddanmark
Erhvervsdrivende fond
Forskerparken 10C
5230 Odense M

Telefon 70 23 55 15
Fax 70 23 55 16

E-mail: info@vhsyddanmark.dk
www.vhsyddanmark.dk

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *