McPhone udvider forretningen i Spanien og har fået ny direktør

McPHONE Telemarketing A/S, der er et af landets førende telemarketingbureauer, har pr. 1. Januar fået ny adm. direktør.

Det er en “gammel kending” af huset, der vender tilbage, nemlig den 38-årige Søren Vandsø fra Silkeborg.

Søren Vandsø var i perioden 2001 – 2007 salgs-coach hos McPHONE og har i de sidste 5 år haft stillinger som salgsdirektør hos De gule sider A/S og direktør hos IT virksomheden, NN Markedsdata A/S. ” Jeg er utrolig glad for at komme tilbage til den virksomhed, hvor jeg har trådt mine salgs- og ledelsesmæssige barnesko. Virksomheden har udviklet sig meget positivt i de fem år, hvor jeg har været væk. Jeg har dog hele tiden haft tætte relationer til huset, både som kunde og leverandør” udtaler Søren Vandsø.

McPHONE, der for tre år siden fusionerede med konkurrenten Ncom, har de sidste år været gennem en omfattende reorganisering. Således fremstår virksomheden i dag mere veltrimmet end tidligere og dermed parat til at møde de udfordringer, der er i en krisetid. Søren Vandsøs opgave er først og fremmest at styrke McPHONES position i markedet med en offensiv salgs- og markedsføringsstrategi, hvilket i første omgang kom til udtryk d. 1.
januar, hvor virksomheden overtog et telemarketing-center i Malaga , Spanien med 20 medarbejdere. “Vi ønsker at kunne tilbyde endnu flere forskellige kundeorienterede ydelser indenfor telemarketing og telesalg, og her kan en afdeling i Spanien styrke os. Mange nationaliteter i Sydspanien giver adgang til flere europæiske markeder, hvor vi kan hjælpe danske virksomheder med kundekontakt” udtaler Søren Vandsø.

McPHONE har eksisteret siden 1986 og beskæftiger ca. 130 medarbejdere fra domicilet i Silkeborg.

http://www.mcphone.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *