Nu kan der handles dagligvarer online på internettet i Silkeborg

På Osuma.dk kan der nu handles dagligvarer i Silkeborg-området. Det helt nye koncept sikrer hurtig levering og bekvem bestilling via Internettet. Dermed kan børnefamilierne spare tid, ældre kan selv handle fra hjemmet og virksomheder kan blive mere effektive.

Med Osuma.dk er det blevet endnu nemmere at foretage de daglige indkøb i Silkeborg-området. Varerne bestilles via Internettet, og de bliver leveret som i gamle dage, når købmandens bud bragte ud. Det er der mange fordele ved. Hos Osuma.dk kan man bestille dagligvarer og få leveret lynhurtigt, selv når butikkerne er lukket. Eksempelvis kan man bestille helt frem til kl. 9 og få leveret samme eftermiddag kl. 12-16 eller om aftenen mellem kl. 16 og 19.

Fleksible vilkår og lave priser
Det er Danmarks mest fleksible leveringsvilkår. Leveringspriser starter ved 0 kr., og med et bredt sortiment af økologiske varer, grønt, friskbagt brød og fersk kød direkte fra slagteren er det ikke så mærkeligt, at Osuma.dk på rekordtid er blevet en succes i de byer, hvor konceptet allerede har etableret sig.
”Kunder, der vælger at handle via Osuma.dk, ønsker at spare tid, penge og benzin eller de har simpelthen behov for en hjælpende hånd til deres indkøb. Vi har store forventninger til opstarten i Silkeborg, og vi er sikre på, at området er parat til konceptet. Det kan vi blandt andet se af den foreløbige modtagelse, som har været meget positiv,” siger adm. direktør Jesper Elkjær i Osuma.dk

Sikrer fødevarekvaliteten med kølevogne
Osuma.dk står for alt det tekniske, markedsføring, kundekontakt og ikke mindst for transporten af dagligvarerne. Som den eneste leverandør på markedet leverer Osuma dagligvarerne i specialbyggede biler med både frost-, køle- og tørvarerum. Dermed er kunderne sikret en optimal opbevaring og levering af deres varer, hvor der ikke er gået på kompromis med fødevaresikkerheden.
Selve pakningen foretages af de udvalgte butikkers eget personale. Varerne har naturligvis datomærkning på, og Osuma.dk garanterer, at alle varer er i orden. I modsat fald får forbrugeren pengene tilbage.

Silkeborg er parat til at handle dagligvarer online
Jesper Elkjær understreger, at kunderne med Osuma.dk er garanteret en serviceoplevelse ud over det sædvanlige, samtidig med at butikkernes serviceniveau ikke forringes:
”Eksempelvis kan man på Osuma.dk købe de lokale tilbud fra Super-Brugsen online og dermed opnå samme rabatter, som man ville kunne finde i den lokale Super-Brugsen – blot bragt til døren,” fortæller adm. direktør Jesper Elkjær i Osuma.dk. Han forventer eksempelvis, at de ældre, erhvervslivet og de mange travle børnefamilier i Silkeborg vil have stor gavn af Osuma.dks services.

http://www.osuma.dk

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *