Ny partner og direktør hos IT-virksomheden IT2TAL

Vækst-virksomheden IT2TAL, som har base i VBI Park på Chr. M. Østergaardsvej i Horsens, er inde i god udvikling og styrker nu sin ledelse med en ny partner og administrerende direktør, den 44-årige Michael Pedersen fra Silkeborg.

Silkeborg Iværksættere med vind i sejlene. Sådan kan IT2TAL kort karakteriseres, og med ambitioner om yderligere vækst i fremtiden bliver virksomheden nu styrket med en ny administrerende direktør og partner. Den 44-årige Michael Pedersen har 25 års erfaring inden for IT-branchen. De seneste femten år har han varetaget strategi og ledelse på direktionsniveau i forskellige IT-selskaber omkring Århus og Silkeborg – heraf er to blevet kåret som årets Gazelle-virksomheder.

Michael Pedersen ser nu frem til at fortsætte udviklingen af IT2TAL i samarbejde med de to Silkeborg Iværksættere stiftere, Ky Duy Pham og Peter Sørensen. ”Det er via mit netværk og IT2TAL’s tilknyttede mentor, Preben Kirkeby fra NW gruppen, at jeg har lært stifterne bag IT2TAL at kende. Jeg har lært Peter og Ky at kende, som et par usædvanligt kompetente applikations- og projektudviklere, og jeg glæder mig rigtig meget til at fortsætte udviklingen sammen med dem”, siger Iværksættere Michael Pedersen.

Fortsat vækst hos IT2TAL
Mens Michael Pedersen vil varetage jobbet som direktør med styrket strategisk udvikling og løsningssalg for øje, vil Ky Duy Pham og Peter Sørensen fortsat stå for udviklingen af de tilpassede forretningsapplikationer og løsninger, som virksomheden har specialiseret sig indenfor.

De to stiftere er begge IT-ingeniører fra VIA University College, og virksomhedens løsninger baserer sig på de nyeste web- og smartphone-teknologier med direkte integration til de eksisterende forretningssystemer som fx C5, NAV, Baan og SAP.
Kunderne omfatter såvel store som små selskaber i hele landet som eksempelvis Vejdirektoratet, Kamstrup, Søren Jensen Rådgivende Ingeniører og Energi Horsens Fonden.

IT2TAL deltager pt. også i et Business Boost-forløb sammen med fem andre udvalgte vækstvirksomheder fra VBI Park. Forløbet er et nyt tilbud til vækstorienterede virksomheder, der er tilknyttet inkubatorer, forsker- og udviklingsparker.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *