Nyheder er faktisk bedst læst om aftnen – lige inden man går i seng

Det er længe siden, jeg har holdt en rigtig avis i hånden, og der er nok en rigtig god grund til det. Alle aviser bliver nu digitaliseret, og derfor vil der ikke være mange af dem i fremtiden. Folk har en masse nye telefon, som man kan benytte til at læse nyheder, og derfor bliver aviser noget som værende mere eller mindre umoderne. De eneste steder jeg har set aviser er for eksempel på tank stationer, hvor de sælger et par stykker. Andre steder er i lufthavnen, hvor man kan få en gratis avis lige inden man skal flyve. Derfor dropper vi al snak om avis, og i stedet vil jeg fortælle jer, hvordan jeg får mine nyheder. Dem får jeg nemlig gennem dagens.dk og jeg benytte min smarte telefon til det. Jeg læser nyheder typisk om aftnen – cirka et kvarter før jeg falder i søvn, og jeg vil nu fortælle jer hvorfor jeg gør det. Men det er en hemmelighed, så jeg håber I vil ikke sige det til andre i jeres store omgangskreds.

 

Hvorfor jeg læser nyheder om aftnen

Jeg læser nyheder om aftnen, fordi jeg tror på, at det vil være en god ide at tanke hjernen op med lidt informationer lige inden man falder i søvn. Derfor er det ligesom en rutine for mig at gå ind på dagens.dk for at læse de mest spændende og læste nyheder. I kan godt høre, at argumentet ikke holder i retten, men det er noget der virker for mig, og faktisk har jeg flere gange drømt om de nyheder, jeg læste, lige inden jeg skulle sove. Derfor er det måske noget, der virker lidt irrationelt, men for mig er det helt perfekt og derfor vil jeg ikke have, at nogen skal ødelægge det for mig.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *