Pas på din cykel

I og med at danskerne bruger flere penge på cykler, vil man også gerne passe på sin cykel. Og du har i virkeligheden flere forskellige løsninger, hvis du gerne vil passe ordentligt på en cykel. I denne artikel snakker vi mere om, hvordan du blandt andet kan passe på din cykel så den kan komme længere tid.

Benyt et cykelskur

Det kan være en meget god idé at benytte et cykelskur, hvis du overhovedet har mulighed for det. Hvis du bor i lejlighed, så er der ofte ikke et cykelskur lige i nærheden. Og i så fald bliver du nødt til at lade dig nøjes med enten at hive den ned i kælderen eller at lade den stå udenfor. Det er naturligvis mere skånsomt for cyklen hvis du lige bruger det ekstra minut på at hive den med ned i kælderen.

Hvis du har din egen bolig og et lille område rundt om denne, så kan det være en god ide at opsætte et cykelskur. På den måde har du altid et sted at sætte din cykel, og den er samtidig beskyttet mod alt slags vejr. På den måde holder din cykel meget bedre. Og det ville dermed også være meget billigere for dig i længden, hvis du lige laver sådan et cykelskur.

Tjek dækkene og olien

Når man har bil, så er det normalt at man lige giver bilen et eftersyn af og til, hvor man lige kigger på dækkene og på olien. Er dækkene ved at blive slidt ned? Skal der fyldes mere olie på? Sådan nogle ting bliver helt vane for bilejeren til sidst at tjekke op på. Og det bør også blive til en vane for dig lige at gennemtjekke din cykel.

Det er for eksempel en meget god vane hvis du lige med jævne mellemrum tjekker dækkene og ser, hvorvidt de er ved at blive slidt ned.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *