Plus-Kids kåret til Årets Iværksætter 2011

Plus-Kids kåret til Årets Iværksætter 2011 i Aarhus

Plus-Kids ApS har landets største udvalg af tøj i store størrelser til runde og overvægtige børn – onsdag 25. maj blev netbutikken vinder i kategorien ”Detail” i Aarhus Kommunes Iværksætterkonkurrence.

Det har altid været vanskeligt at finde tøj til et barn, der har brug for lidt ekstra livvidde. Derfor åbnede Dorthe Klyvø netbutikken www.plus-kids.dk for godt tre år siden.

I går fik hendes iværksætteridé en helt særlig anerkendelse, da virksomheden blev kåret til Årets Iværksætter 2011 i Aarhus indenfor kategorien ”Detail”.

Plus-Kids.dk blev valgt blandt de andre deltagere, fordi dommerpanelet vurderede, at virksomhedens idé var innovativ og bæredygtig, at personen bag havde drive og puls, samt fordi der er muligheder såvel samfundsrelateret, som forretningsmæssigt i virksomheden.

”Det er jo fantastisk at få denne pris, der i mine øjne er en anerkendelse af hele grundtanken i Plus-Kids. Nemlig, at også overvægtige børn har ret til og krav på at få smart og velsiddende tøj. Der har været meget – og er også stadig – tabu omkring tøj til overvægtige børn. Det er svært at få anerkendelse for, at deres behov er acceptabelt, for burde de ikke ”bare” tabe sig! Men min påstand har jo altid været, at første skridt på vejen til et eventuelt vægttab er øget selvtillid og selvværd. Og det får man altså ikke ved at sjaske rundt i joggingbukser”, siger Dorthe Klyvø efter at have fået prisen.

”Det har jo også fra start været min egen faste overbevisning, at min ide var bæredygtig på alle niveauer inklusiv de etiske og økonomiske. Men ikke mindre vigtigt er det jo, at Plus-Kids stadig er mit eget ”hjertebarn”, som jeg har kæmpet for igennem tre år nu og stadig har tænkt mig at kæmpe for”, fortæller den glade indehaver.

Udover hæderen vandt Plus-Kids et intensivt mentorforløb med CEO Majken Vigh-Larsen Skjødt fra thevicshop.

Baggrund:
Bag iværksætterkonkurrencen står Århus Stiftstidende, Aarhus Kommune og STARTVÆKST Aarhus med et fælles mål om at gøre iværksættere mere synlige.

Vinderne blev først vurderet af en jury bestående af iværksættere, rådgivere, eksperter i iværksætteri, samt repræsentanter fra Aarhus Kommune og Århus Stiftstidende.

Dernæst besluttede et dommerpanel bestående af repræsentanter fra erhvervslivet i Aarhus, hvem der skulle blive de endelige vindere. Dommerpanelet var Anders Holch Povlsen fra Bestseller, Claus Søgaard Poulsen, fra EL:Con, Majken Vigh-Larsen Skjødt fra thevicshop, Michael Holm fra Systematic, Jens K. Gundersen fra Unisense, samt Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala fra Aarhus Charter.

www.plus-kids.dk er lanceret i februar 2008 og tilbyder tøj fra X-Girlz, X-Boyz, SMS, Claire Plus, Claire New Facts Plus og det tyske firma Lemmi, der producerer jeans med flere forskellige livvidder.
http://www.plus-kids.dk

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *