Sådan kommer du til at elske parkeringsvagter

parkeringsselskab

At elske parkeringsvagter? Hvem vil dog det? Parkeringsvagter er de folk, der sniger sig rundt og giver os fede bøder. De er som regel urokkelige og ikke til at forhandle med. De fleste af os hader parkeringsbøder, og synes de er uretfærdige. Og så bliver det også svært at elske dem, der deler bøderne ud. Selv om de måske er ganske flinke mennesker, men at elske dem?

Jamen, det vil du helst sikkert, hvis de arbejder for dig. Så vil du lære at sætte pris på netop deres urokkelighed og iver med at dele bøder ud. Fordi hvor nogen betaler, skal pengene jo ende et sted. Nogen tjener på det, og denne nogen kunne lige så godt være dig.

En god investering i en god forretning

Parkeringsservice er nemlig en udmærket forretning, så hvorfor ikke være med? Du behøver ikke engang tage ansvar for de upopulære sider af parkeringsservice. Det er nemlig altid en politisk beslutning, om og hvor meget der skal betales for parkering i en kommune.

Og bøder er naturligvis ikke kernen i denne forretning, det er gebyrerne. Bøderne er sådan set kun et pædagogisk værktøj til at minde folk, om at der er gebyrer, der skal betales.

100% digitalt

En moderne tidssvarende parkeringsservice er 100% digital. Der er ikke længere brug for mærkater og licenser i forruden. Alt bliver kontrolleret elektronisk over nummerpladerne. Teknologien hedder ANPG i Danmark, og ellers ANPR eller ALPR.

For dig som grundejer og dine ansatte (parkeringsvagter) bliver der mindst muligt arbejde med det digitale system. Det er også brugervenligt og overskueligt for kunderne. De kan benytte systemet igennem en app på enten computer eller smartphone/tablet.

Parkforce, selskabet, der driver den digitale parkeringsservice, er medlem af Parkeringsklagenævnet. Det skal alle virksomheder, der udfører parkeringskontrol på private ejendomme være. Du kan læse mere om Parkforce lige her.

Lej en parkeringsplads

Parkforce markedsfører og forvalter også parkeringspladser for private grundejere. Det gælder også parkeringskældre. Tjek selskabets liste over de parkeringsanlæg, der har ledige pladser til udlejning. Kontakt dem også gerne, hvis du har en parkeringsplads til udlejning.

Categories:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *