SKAT har et tilbud til alle iværksættere

I denne uge kan iværksættere få hjælp af SKAT på informationsmøder og entreprenørmesser over hele landet. Ambitionen er flere vækstvirksomheder i Danmark.

Fra den 14. – 20. november går offentlige og private parter sammen om mere end 200 tilbud landet over til iværksættere. Alle, der drømmer om at starte egen virksomhed eller se deres virksomhed vokse, kan her få rå og vejledning. Kampagnen tegner dermed til bliver den hidtil største, og ambitionen er klar “Danmark skal have flere vækstvirksomheder”.

– Det bliver den største kampagne inden for området. Ambitionen er at få flere vækstvirksomheder i Danmark. SKAT ønsker at være med i et bredt udbud af aktiviteter for at bygge bro fra en innovativ idé til den virkelige verden ved at lære iværksættere at lave et realitetstjek, siger produktionsdirektør i SKAT, Steffen Normann Hansen.

SKAT sætter i forbindelse med uge 46-kampagnen forskellige tiltag i søen. Der bliver afholdt lokale informationsmøder om almindelige regler for skat og moms til nyregistrerede og kommende virksomhedsejere landet rundt. Og som noget nyt er SKAT med på to entreprenør-messer, hvor SKAT er indbudt til at give råd og vejledning til studerende, iværksættere og erhvervsfolk i København og Odense.

– Vi håber med disse tiltag at nå ud til alle iværksættere – nye som gamle. Men SKAT er også med i kampagnen for at sætte fokus på betydningen af at kende lovgivningen og regler som en del af et entreprenørskab og et solidt vækstforløb for en virksomhed, siger produktionsdirektør i SKAT, Steffen Normann Hansen.

På SKATs særlige hjemmeside for iværksættere – skat.dk/iværksætter, kan man læse mere om kampagnen og SKATs mange tilbud.

Læs også mere om iværksætterugen på uge46.dk.
http://www.skat.dk

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *